Turun linnan Juhlamessut 11.-12.1.2013

7.1.2013

Aloita juhlavuotesi tutustumalla Turun linnan ainutlaatuisiin juhla- ja seminaaritiloihin. Turun linna ja Sodexo järjestävät yhteistyössä linnan ensimmäiset juhlamessut, joissa linnan salit ovat katettu teeman mukaisesti juhlaan.

Tietoa ja vinkkejä tilaisuuksien järjestämisestä saat perjantain 11.1 ja lauantain 12.1 ajan Bryggman-salista. Eri saleissa on esillä vaihtoehtoja juhlatyyleistä: kuninkaan salissa näyttäytyy loistelias renessanssi- ja keskiaikatyyli, kuningattaren salissa ihastellaan juhlallista buffet-kokonaisuutta ja eteläisessä salissa pääset mukaan hääjuhlatunnelmaan. Messuilla saat tietoa myös monipuolisista museokierroksista sekä erilaisista muista ohjelmapalveluista.

Tervetuloa katsomaan, mitä kaikkea Turun linna voi tarjota ja hyödynnä samalla ainutkertaiset tarjoukset! Messut ovat avoinna perjantaina 11.1. klo 12-16 ja lauantaina 12.1. klo 12-17.
Messuille on vapaa pääsy.

Katso lisää tapahtumasta tästä.