Terveyttä ja hyvinvointia: Sodexon Healthwise-sivusto avattu

14.1.2013

Sodexon uusi Healthwise-verkkosivusto tuo tietoutta ravitsemuksesta, terveydestä ja hyvinvoinnista. Sivusto perustuu Sodexon maailmanlaajuiseen Better Tomorrow Plan -yhteiskuntavastuuohjelmaan, jonka mukaisesti olemme sitoutuneet kehittämään ja edistämään terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseen liittyviä ratkaisuja asiakasyrityksillemme, käyttäjäasiakkaillemme ja työntekijöille jokaisessa maassa, jossa toimimme, vuoteen 2015 mennessä.

 – Alan ammattilaisina meillä on paljon vinkkejä terveelliseen elämään, samoin yhteistyökumppaneillamme. Haluammekin nyt jakaa näitä hyvän elämän vinkkejä eteenpäin asiakkaillemme, kertoo Tia Härkönen, Sodexon viestintä- ja markkinointipäällikkö.

Ammattilaisten vinkkejä terveelliseen elämään

Healthwise-sivuilta löytyy muun muassa tutusta lautasmallista kehitetty tarjotinmalli, joka neuvoo, miten kootaan tarvittavat ravintoaineet Sodexon lounastarjonnasta.

Sivuston verkkolehden artikkeleista voi lukea ravintoloidemme teemoista ja kampanjoista sekä viimeisimmät kuulumiset valtion ravitsemussuosituksista, kysymys & vastauspalstalta yleisimmin askarruttavista asioista, tai lähettää oman kysymyksen. Interaktiiviselta sivustolta löytyy myös kilpailuja ja testejä.

Käy valitsemassa oma suosikkilounaasi, voit voittaa puolen vuoden lounaat!

Lisätietoa:

Tarkemmin tietoa yhteiskuntavastuuohjelmastamme löydät osoitteessa http://www.sodexo.fi/ykv
Uudet Healthwise-sivut löytyvät osoitteella www.healthwise.fi