Thaimaa-maateema Sodexon ravintoloissa tammikuussa

21.1.2013

Thaimaalainen ruoka kasvattaa suosiotaan Suomessa ja sen terveysvaikutuksista puhutaan paljon. Thaimaalaisessa ruuassa on runsaasti vitamiineja ja hivenaineita, sillä se sisältää paljon kasviksia ja usein myös hedelmiä.

Sodexo tarjoaa tammikuussa asiakkailleen mausteisia, värikkäitä ja hieman tulisiakin hetkiä Thaimaa-maateeman muodossa kolmen päivän ajan (21.-24.1. välisenä aikana). Rakennamme ravintoloihimme herkullisen kattauksen alkaen keitoista ja nuudeliruuista aina tuliseen curryyn.

Thaimaalaiseen ruokakulttuuriin kuuluu mausteisuus ja tulisuus. Chiliä ruuissa käytetään runsaasti. Sen terveysvaikutuksia tutkitaan jatkuvasti ja muun muassa Tasmanian yliopiston tutkija Kirian Ahuja on todennut chilin syömisen parantavan vastustuskykyä. Chiliä on aikoinaan käytetty myös kipulääkkeenä.

Sodexon asiantuntijat ovat kehittäneet monipuolisen tarjoaman kaukomaan herkkuja. Sodexon teemapäivien erityislounaat perustuvat aina alkuperäiseen reseptiikkaan. Kansainvälisenä yrityksenä saamme reseptit aineksineen ja teko-ohjeineen suoraa alkuperäisestä maasta, jotta voimme toteuttaa ne juuri siten kuin kuuluu. 

- Haluamme tuoda raikasta vaihtelua Suomen talveen. Autenttinen thaimaalainen ruoka on hyvä vaihtoehto lounaaksi terveellisyytensä ja keveytensä vuoksi, kertoo Suomen Sodexon ruokatuotteesta vastaava tuotepäällikkö Pasi Raijas.

Tervetuloa nauttimaan herkullisista Thai-hetkistä ravintoloihimme ja tee makumatka Thaimaahan ilman kymmenen tunnin lentoa!

Katso aiheesta myös http://www.healthwise.fi/artikkeli/makuja-thaimaan-auringon-alta