Sodexon verkkokaupassa uusi valikoima

29.1.2013

Sodexon viime syksynä käyttöön ottamaan verkkokauppaan on lisätty vuoden alusta uusi valikoima. Kevään tuotevalikoima koostuu klassikkoannoksista ja kansainvälisen keittiön herkuista. Myytävät tuotteet ovat myös Sodexon ”TOP 20” suosituinta lounasruokaa.

– Terveellisen ja täysipainoisen ruuan ostaminen mukaan kotiin on tervetullut helpotus varsinkin lapsiperheiden kiireisten arki-iltojen ruokahuoltoon. Tekemissämme asiakaskyselyissä tätä palvelu on toivottu paljon. Valikoimaan tullaan lisäämään myös sesongin mukaisia tuotteita kevään mittaan, kuten pääsiäisen ja vapun perinteisiä mukaanmyyntituotteita, sanoo Sodexon viestintä- ja markkinointipäällikkö Tia Härkönen.

Osa Sodexon ravintoloista on myynyt ruokaa mukaan jo aiemmin perinteisellä tilauslomakkeella, mutta sähköistä kanavaa hyödyntämällä palvelu nousee uudelle tasolle. Konseptin ydin on yksinkertainen: asiakas tilaa ruoat mukaanmyyntiä tarjoavan ravintolan internetsivuilta löytyvän painikkeen kautta, maksaa tilauksen verkkopankkimaksulla ja noutaa valmiin ruoan sovittuna aikana.

– Mitään erillistä rekisteröitymistä palvelun käyttäjäksi ei tarvita. Ja kun maksu on suoritettu jo etukäteen, vältytään myös turhalta jonotukselta kassalla, Härkönen toteaa.

Sähköisten palveluiden monipuolinen hyödyntäminen tukee Sodexon laajaa yhteiskuntavastuuohjelmaa, Better Tomorrow Plania.

Lisätietoja verkkokaupasta antaa ravintoloiden henkilökunta.