Sodexo palkittiin yhteiskuntavastuun käytännöistään World Economic Forumissa

31.1.2013

Sodexon sitoutuneisuus kestävään kehitykseen on saanut jälleen tunnustusta, kun World Economic Forum 2013 palkitsi sen panostuksistaan sosiaaliseen, taloudelliseen ja ympäristövastuullisuuteen. Sodexo palkittiin tammikuun lopulla Davosissa peräti kolmessa eri kategoriassa: Sector Leader, Gold Class ja Sector Mover.

Sodexo sai korkeimmat pisteet toimialallaan: 82 prosenttia. Toimialan keskiarvo oli 47 prosenttia. Sodexo oli myös ainoa yritys, joka saavutti toimialallaan ”Gold Class” -tilan. Lisäksi se sai nimityksen ”Sector Mover”, joka annetaan edellisvuodesta eniten vastuullista suorituskykyään parantaneelle yritykselle. Sodexo sai parhaat pisteet taloudellisten ja yhteiskunnallisten toimenpiteidensä osalta ja sijoittui erittäin hyvin myös ympäristövastuullisuutta arvioitaessa.

Perustamisestaan, vuodesta 1966 lähtien, Sodexo on tiedostanut mahdollisuutensa ja vastuunsa edistää taloudellista, sosiaalista ja ympäristön kehitystä kaikissa maissa ja alueilla, joissa se toimii. Tästä perustavaa laatua olevasta vastuullisuuden näkökulmasta Sodexo lanseerasi vuonna 2009 oman yhteiskuntavastuuohjelmansa  "Better Tomorrow Plan". Se painottaa tekoja, joilla parannetaan niin yrityksen vastuullisuutta työantajana kuin ravitsemuksen, terveyden ja hyvinvoinnin merkitystä sekä sitoutumista ympäristön ja yhteiskunnan hyväksi.

-Sodexolle kestävä kehitys on enemmän kuin se, mitä teemme. Se on vahvasti sitä, keitä me olemme ja kuinka toimimme asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme ja oman henkilöstömme kanssa, toteaa viestintä- ja markkinointipäällikkö Tia Härkönen.

Lue lisää Sodexon World Economic Forum 2013 -sijoittumisesta konsernin verkkosivuilta
 

Lisätietoa:
Tia Härkönen
viestintä- ja markkinointipäällikkö
tia.harkonen@sodexo.com
puh. 050 433 5032