Sodexo ihailluimpien yritysten joukossa Fortune Magazinen –mainetutkimuksessa

6.3.2013

Sodexo on nimetty yhdeksi maailman ihailluimmista yrityksistä Fortune Magazinen vuoden 2013 kyselytutkimuksessa, jossa selvitettiin maailman suurimpien yritysten mainetta. Päivittäistä elämänlaatua parantavien palveluiden tarjoaja Sodexo sijoittui ensimmäiseksi kategoriassa ”Diversified Outsourcing Services”, monipuoliset ulkoistetut palvelut. Vuoden 2012 tutkimuksessa Sodexo oli samassa kategoriassa sijalla neljä.

Sodexo arvioitiin vuoden 2013 osalta erinomaiseksi toimijaksi myös aihealuilla innovaatiot, sosiaalinen vastuu, taloudellinen vakaus, pitkän aikavälin investoinnit ja maailmanlaajuinen kilpailukyky.

Fortunen vuosittain toteuttamassa tutkimuksessa 4 000 yritysjohtajaa ja analyytikkoa arvioivat lähes 700 yritystä yli 30 eri maasta yhdeksän eri tekijän perusteella. Arviointiperusteet vaihtelivat innovatiivisuudesta globaaliin kilpailukykyyn. “Ihailluimpien lista" julkaistiin Fortunen maaliskuun numerossa.

Sodexolla useita tunnustuksia viime vuosina

Fortunen tunnustus on yksi monista Sodexon viimeaikaisista tunnustuksista ja palkinnoista. World Economic Forum 2013 palkitsi Sodexon toimialansa parhaimpana panostuksistaan sosiaaliseen, taloudelliseen ja ympäristövastuulliseen toimintaan peräti kolmessa eri kategoriassa: Sector Leader, Gold Class ja Sector Mover.

Sodexolle myönnettiin vuonna 2012 kaksi tunnustusta kestävästä kehityksestä: SAM 2012 sector leader ja SAM 2012 Gold Class (Sustainable Asset Management). Saman vuoden lopulla Sodexo valittiin Dow Jones Sustainability 2012 -indeksiin jo kahdeksatta kertaa peräkkäin.

Yksi merkittävä tekijä Sodexon saamien tunnustusten taustalla on yrityksen Better Tomorrow Plan, jonka mukaisesti Sodexo toteuttaa maailmanlaajuista vastuullisuuttaan työnantajana sekä hyvinvointiin, yhteiskuntaan ja ympäristöön liittyvissä asioissa.

Lue Fortunen "The Most Admired Companies" -aiheesta englanniksi Sodexo Groupin www-sivuilta.
Tutustu yhteiskuntavastuuohjelmaamme kotisivuillamme http://www.sodexo.fi/ykv

Lisätietoa:
Tia Härkönen
viestintä- ja markkinointipäällikkö
tia.harkonen@sodexo.com
p. 050 433 5032