Sodexo mukana Kongressimessuilla 17.-18.4

2.4.2013

Jo seitsemättätoista kertaa järjestettävät Kongressi-messut kokoavat 17.-18.4.2013 Helsingin Finlandia-talolle tapahtuma-alan ammattilaiset sekä alan tärkeimmät palveluntarjoajat. Messujen pääteemoina ovat yritystilaisuudet, kokoukset, kongressit ja tapahtumat. Oli sitten kyse tilaisuudesta tavata, neuvotella, oppia tai yllättää, Sodexo tarjoaa täyden palvelun ja suunnitteluavun. Meiltä löydät myös kokous- ja juhlatilat erilaisiin tarpeisiin. Ammattitaitoinen henkilöstömme tuntee tilamme ja osaa suositella oikeaa paikkaa tilaisuutenne näyttämöksi.

Sodexon osaaminen tapahtumajärjestelyissä tukeutuu kokemukseen. Olemme mukana tapahtumissa ympäri maailmaa: kansainvälisenä yrityksenä kumppanuuteemme luotetaan. Tämän kevään ja kesän osalta olemme mukana huhtikuun lopulla Vermon Finlandia-Ajoissa sekä Pori Jazzeilla heinäkuussa.

Tervetuloa tutustumaan tarjontaamme ja palveluihimme osastolle 102.

Tapahtuma on avoinna:

Keskiviikko 17.4.2013 klo 9.30 - 17.00
Torstai 18.4.2013 klo 9.30 - 17.00

Ilmoittautumiset:
http://www.kongressimessut.fi/ilmoittaudu.html

Tietoa Sodexon juhla- ja kokoustiloista:
Sähköinen Tilaisuus-esitteemme