Autathan meitä auttamaan! Unicefin Jano-viikot 26.4 - 19.5

8.4.2013

UNICEFin Jano-viikot toteutetaan ruokaravintoloissa ja kahviloissa ympäri Suomea 26.4.–19.5.2013, ja samanaikaisesti vapaaehtoisten lipaskeräyksenä useilla paikkakunnilla. Sodexo osallistuu kampanjointiin puhtaan veden puolesta reilussa 50 toimipaikassaan, joissa keräyslippain ja oheismateriaalein viestitään puhtaan veden merkityksestä ja kannustetaan niin omaa henkilöstöä kuin asiakkaita auttamaan lapsia katastrofialueilla.

- Osallistuminen Jano-viikkoille on konkreettinen mahdollisuus auttaa niitä, joiden tilanne on hankala tai jopa kriittinen. Esimerkiksi yhden euron lahjoitus mahdollistaa 250 vedenpuhdistustablettia alueille, joissa puhdas vesi on vähissä, toteaa Sodexon viestintä- ja markkinointipäällikkö Tia Härkönen.

Yhteisillä ponnistuksilla on suuri vaikutus. UNICEFin mukaan viimeisen parinkymmenen vuoden aikana puhtaan veden puutteessa elävien ihmisten osuus maailman väestöstä on puolittunut. Merkittävä tulos on saatu aikaan UNICEFin ja muiden järjestöjen sekä hallitusten ja paikallisten ihmisten yhteistyöllä.

Jokaisesta päivästä parempi

Sodexo toteuttaa sosiaalista, taloudellista ja ympäristöön liittyvää vastuullisuutta maailmanlaajuisen "Better Tomorrow Plan" -toimintaohjelmansa mukaisesti. Sen ideologia on ollut olemassa siitä asti, kun Pierre Bellon perusti yrityksen vuonna 1966.

Sodexon nälkää ja aliravitsemusta vastaan suunnattu ”Stop Hunger” -ohjelma on osa ”Better Tomorrow Plania” ja keino toteuttaa yhteiskuntavastuullista toimintaa. Sen kautta sodexolaiset eri puolilla maailmaa toimivat paikallisissa avustusprojekteissa ja antavat tukea nälkää ja aliravitsemusta vastaan suunnatuille toimille. Osallistuminen Jano-viikoille on Sodexo Suomen käytännön teko olla mukana auttamassa ja mahdollistamassa puhdasta vettä kriisialueiden lapsille.

UNICEFin Jano 2013 –kampanjaan voi tutustua tarkemmin sivuilla http://www.unicef.fi/jano.


Lisätietoa:
Tia Härkönen
viestintä- ja markkinointipäällikkö
p. 050 433 5032
tia.harkonen@sodexo.com