Sodexo vahvasti mukana European Facility Management Conference (EFMC) –tapahtumassa

26.4.2013

Jo toisena vuonna peräkkäin Sodexo osallistuu "kultasponsorina" European Facility Management Conference -tapahtumaan (EFMC), joka järjestetään 22.- 24. toukokuuta Prahassa. EFMC on merkittävin kiinteistö- ja toimitilajohtamisen ammattilaisille suunnattu koulutus- ja verkostoitumistapahtuma Euroopassa. Tänä vuonna kantavana teemana on ”Focus on FM for a sustainable future”.

Sodexo on kattavasti esillä konferenssissa niin messualueella kuin tapahtuman seminaariosuuksissa asiantuntijapuheenvuoroilla, jotka käsittelevät yritysten tehokkuuden ja liiketoiminnan jatkuvuuden sekä asiakastyytyväisyyden parantamista Sodexon tarjoamien kiinteistö- ja toimitilapalveluiden avulla.  Lisäksi Sodexo Beneluxin toimitusjohtaja Hans Rijnierse osallistuu täysistunnossa paneelikeskusteluun aiheesta "itse tekeminen vs. ulkoistaminen".

Tietoa konferenssista ja ohjelmasta löytyy osoitteesta http://www.efmc-conference.com/

Lisätietoa:
Tia Härkönen
viestintä- ja markkinointipäällikkö
tia.harkonen@sodexo.com
p. 050 433 5032