SAMK valitsi Sodexon uudeksi ravintolapalveluidensa tarjoajaksi

30.5.2013

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on valinnut Sodexo Oy:n ravintolapalveluidensa tarjoajaksi 1.8.2013 alkaen. Yhteistyön arvo on mittava ja sopimus kattaa kolme vuotta sekä yhden vuoden option.

Satakunnan ammattikorkeakoulu on 6300 opiskelijan ja yli 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Sopimuksen myötä Sodexo toteuttaa ravintolatoimintaa viidellä eri kampuksella kuudessa eri ravintolassa Porissa, Raumalla ja Kankaanpäässä. SAMK kilpailutti ravintolapalveluiden tuottajan keväällä, sillä sopimus edellisen palveluntarjoajan kanssa umpeutuu 31.7.2013.

– Tarjouskilpailun voitti Sodexo, jonka valtteina olivat edullisuuden lisäksi monipuolinen ja laadukas tarjonta. Odotukset ovat siis korkealla, sillä opiskelijoidemme ja henkilökuntamme mahdollisuutta monipuoliseen, maukkaaseen ja laadukkaaseen lounaaseen voi tuskin liikaa korostaa, sanoo SAMKin talous- ja hallintojohtaja Tommi Tamminen.

Ruokaa ajatuksella - Campus

– Olemme erittäin iloisia Satakunnan ammattikorkeakoulun päätöksestä valita Sodexo ja Campus-palvelukokonaisuutemme ravintoloihinsa. Campus on luotu vastaamaan tämän päivän ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoiden makumieltymyksiä sekä toiveita opiskelijaruokailusta. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme löytää joka päivä mieleisensä vaihtoehdon. Campuksen slogan ”Food for thought” viittaa sekä ruoan merkitykseen ”polttoaineena” että terveellisistä raaka-aineista tehtyyn ruokaan, joka auttaa niin opiskelijoita kuin korkeakoulun henkilöstöä jaksamaan paremmin. Lisäksi vastuullinen Aspretto-kahvilaratkaisu täydentää Campus-ravintoloiden tuotevalikoimaa runsaalla ja vuorokauden aikojen mukaan vaihtuvilla tuotteilla, kertoo myyntijohtaja Elina Yrjänheikki.

Campus-palvelukokonaisuuden suunnittelussa on hyödynnetty asiakaspalautteita sekä trendi- ja kuluttajatutkimuksia. Sodexo toteuttaa Campus-palveluaan tällä hetkellä myös Oulun seudun koulutuskuntayhtymä OSEKKissa, Saimaan ammattikorkeakoulussa Lappeenrannassa, Tampereen yliopistoravintola Linnassa sekä Aalto yliopistolla pääkaupunkiseudulla. Ravintolat tarjoavat useita erilaisia vaihtoehtoja peruslounaan lisäksi – myös mukaan otettavia vaihtoehtoja sekä keittiöstä tilattavia ruoka-annoksia.

Sodexolla on ravintolatoimintaa Suomessa 14 korkeakoulussa lähes 40 ravintolassa.

 

Lisätietoa:

Elina Yrjänheikki
myyntijohtaja, Sodexo Oy
elina.yrjanheikki@sodexo.com
p. 040 548 1209


Tommi Tamminen
Talous- ja hallintojohtaja, SAMK
tommi.tamminen@samk.fi
puh. 044 710 3015