Sodexon ja Nokian kumppanuus kiinteistö- ja tilapalveluissa maailmanlaajuiseksi

7.6.2013

Sodexo on laajentanut yhteistyötään Nokian kanssa allekirjoittamalla sopimuksen yhtenäisistä ja kattavista kiinteistö- ja tilapalveluista Nokian toimipaikoissa ympäri maailman. Sopimus kattaa aluksi 55 maata ja 140 toimipistettä. Tavoitteena on integroida täysi palveluvalikoima 290 toimipisteeseen 66 maassa seuraavan 12 kuukauden aikana.
 
Sopimus on ainutlaatuinen molemmille osapuolille. Sodexo vastaa yksittäisenä maailmanlaajuisena toimittajana palveluratkaisuista, joilla tehostetaan nykyisiä toimintamalleja, parannetaan eri toimenpiteiden näkyvyyttä ja mitattavuutta sekä tarjotaan joustavuutta Nokian muuttuviin tarpeisiin.
 
Sodexon asiantuntemus kiinteistö- ja tilapalveluissa tuo maailmanlaajuista yhdenmukaisuutta ja synergiaa Nokian toimipaikoille. Kattavien tilapalveluiden suunnittelun ja kokonaistuotannon ansiosta Sodexo tarjoaa täyden valikoiman innovatiivisia palveluja (tekninen ja kiinteistöhuolto, energiapalvelut, ravintolapalvelut,  aula- ja postituspalvelut sekä hyvinvointipalvelut). Lisäksi Sodexo tarjoaa myös henkilöstöetuihin ja –palkintoihin liittyviä palveluita Nokian henkilöstölle 15 maassa.

Lue tästä virallinen uutinen Sodexo-konsernin verkkosivuilta.

Lisätietoa:
Laura Schalk
+ 33 1 57 75 85 69
laura.schalk@sodexo.com