Ranskan ympäriajojen järjestäjät luottavat Sodexon palveluun

15.7.2013

Ranskan ympäriajo, Tour de France, on maailman tunnetuin vuosittain järjestettävä pyöräilykilpailu. Se ajettiin ensimmäisen kerran vuonna 1903, joten tänä vuonna vietetään tapahtuman 100. vuosijuhlaa. 21 kilpailupäivän aikana (29.6-21.7) poljetaan yli 3400 kilometriä.

Sodexo on vastannut pyöräilijöiden, heidän tiimiensä ja kisajärjestäjien ruokahuollosta sekä katsojien ja VIP-vieraiden ravintolapalveluista jo vuodesta 1991 lähtien. Sodexon osaaminen tapahtumajärjestelyissä tukeutuu kokemukseen.

– Ympäriajot starttasivat tällä kertaa Korsikalta, mikä toi mukanaan omat erityiset järjestelyt logistiikan osalta. Sodexon vahvuutena on kyky nousta yli haasteiden ja tarjota esimerkillisiä kulinaarisia luomuksia paikasta ja tilanteista riippumatta. Tour de France kattaa yhteensä 3479 kilometrin matkan. Emme tiedä minkälaiset olosuhteet meitä aina seuraavassa toimintapisteessä odottavat. Olemme ylpeitä siitä, että olemme olleet tapahtuman virallinen yhteistyökumppani jo 22 vuotta peräkkäin, iloitsee toimitusjohtaja Nathalie Szabo, Sodexo Prestigen /urheilu ja vapaa-aika.

Lue lisää: http://www.sodexo.com/en/services/on-site/sports-leisure/tour-de-france/offer.aspx