Sodexo Jazz-kumppanina jo 17. kerran

19.7.2013

Pori Jazzeja vietetään tänä vuonna 13.-21.7. Tapahtuma huipentuu Kirjurinluoto Arenan konsertteihin, joissa esiintyy toinen toistaan upeampia artisteja. Sodexo tarjoaa 18.-21.7.2013 Kirjurinluoto Arenan festivaalivieraille korkealaatuisia catering-palveluita Kirjurinluoto Arenan VIP-teltoissa ja yleisöravintoloissa sekä LP48!-iltaklubilla jo 17. kerran.

Sodexo palvelee kolmessa erilaisessa yleisöravintolassa, joista Newport Bar keskittyy juomatarjoiluun, Grill & Terrace paikan päällä nautittaviin tai mukaan otettaviin pika- ja grilliruokiin.
A la carte -ravintolamme Dixie’s Diner tarjoaa pöytiintarjoiltua tasokasta palvelua vaativaankin makuun. LP48!-iltaklubilla huolehdimme iltajammailijoiden jaksamisesta virvokkeilla ja pikkupurtavalla.

Katso lisää palveluistamme Pori Jazzeilla: http://www.sodexo.fi/porijazz