Sodexo hoitamaan HOTTia

19.8.2013

Ilmarinen ja Finnair ovat valinneet Sodexo Oy:n uuden House of Travel and Transportation -toimitilojen (HOTT) palveluntuottajaksi. Sodexo tarjoaa uudessa kiinteistössä ravintolapalveluita kansainvälisen be…-palvelumallin mukaisesti. Lisäksi Sodexo vastaa kokous- ja edustustarjoiluista sekä aula- ja siivouspalveluista.

– Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyökumppaneidemme antamaan luottamuslauseeseen ja päätökseen valita Sodexo HOTT-toimitilojen palvelutarjoajaksi. Olemme toimineet lentokenttäalueella jo usean vuoden ajan ja tehty uusi sopimus vahvistaa kumppanuuttamme entisestään. Henkilöstöravintolamme löytyvät nyt kuudesta eri pisteestä eli uudesta HOTT-rakennuksesta, tekniikan alueella sekä rahtialueella, FFA:ssa ja Tokessa. Henkilöstöravintolapalvelujen lisäksi Sodexo tarjoaa myös muualla lentokenttäalueella aula- ja siivouspalveluja, kertoo myyntijohtaja Elina Yrjänheikki.

House of Travel and Transportation henkilöstöravintolassa on noin 200 paikkaa sekä erillisiä kokoustiloja. Kaikkiaan kokoustiloja rakennuksen eri kerroksissa on yli sata. Toimitilan omistaa Ilmarinen ja Finnair-konserni on rakennuksessa vuokralla. Konsernista taloon tulevat myös Amadeus Finland, Aurinkomatkat ja Area sekä tiloihin jo muuttanut Suomen Matkatoimisto.

be... on Sodexon globaali ravintolapalveluratkaisu, joka suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan yksilöllisten vaatimusten mukaisesti. Huomioituna ovat niin laatu, ruoan tuoreus, ruokatuotteiden kausivaihtelut, jatkuva kehittyminen, palvelualtis henkilöstö kuin elämää sykkivä ympäristö.

– Uusi ravintola tuottaa myös tiloja käyttävien kokous- ja edustustarjoilut niihin erityisesti suunnitellun Meet by Sodexo -palvelumallin vaatimalla laadulla ja tarkkuudella. Lisäksi sen yhteydessä palvelee Robert´s Coffee, Yrjänheikki tarkentaa.


Lisätietoa:
Elina Yrjänheikki
myyntijohtaja
elina.yrjanheikki@sodexo.com
p. 040 548 1209

Katso myös: http://www.sodexo.fi/hott