ISO14001- ja 9001-sertifikaatit kaikille Sodexon palveluille

3.9.2013

Sodexon laatu- ja ympäristösertifikaatit ovat laajentuneet, kun lentokoneiden siivousta hoitanut Sodexo Traffic siirtyi Sodexo Oy:n alle 1.7.2013.

Traffic läpäisi kesäkuussa 2013 tehdyn ulkoisen auditointinnin erinomaisesti, ja Sodexo Oy:lle on myönnetty kaikki palvelut ja toiminnot kattava ISO 9001 –laatusertifikaatti ja 14001-ympäristösertifikaatti. Sertifikaatit ovat voimassa kolme vuotta kerrallaan.

Better Tomorrow Plan

Sodexon ympäristöpäämääränä on toimia kestävä kehityksen mukaisesti ympäristöä suojellen. Toteuttamme vastuullisuutta kokonaisvaltaisesti maailmanlaajuisen yhteiskuntavastuuohjelmamme Better Tomorrow Planin mukaisesti. Se auttaa meitä myös matkallamme kohti entistä laadukkaampaa toimintaa. Ohjelman lähtökohtana on taata parempi huominen asiakkaillemme sekä niille yrityksille ja yhteisöille, joissa toimimme – jo tänään. Tähtäämme parempaan huomiseen neljän painopistealueen kautta. Ne ovat 1) Sodexo työnantajana, 2) ravitsemus, terveys ja hyvinvointi, 3) vaikutukset yhteiskuntaan sekä 4) vaikutukset ympäristöön.

Tarkemmin tietoa Sodexon tavasta ja keinoista toteuttaa vastuullisuuttaan saat  Yhteiskuntavastuuraportistamme.

Lisätietoa:
Tia Härkönen
viestintä- ja markkinointipäällikkö
tia.harkonen@sodexo.com
p. 050 433 5032