Suomen Sodexon toimitusjohtaja vaihtui

12.9.2013

Sodexo Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2008 toiminut Lars Finér on jättänyt tehtävänsä 10.9.2013 lähtien. Suomen maajohtajana ja operatiivisena johtajana toimii jatkossa Bianca Brink. Hän on myös Nordic-johtoryhmän jäsen. Bianca Brinkillä on pitkän linjan kokemus ja osaaminen palvelu- ja elintarvikealalta. Sodexo Oy:ssä hän on työskennellyt vuodesta 2001 lähtien useammassa eri tehtävässä.

Suomen Sodexon toimitusjohtajana toimii 10.9.2013 alkaen Sodexon pohjoismaisen organisaation toimitusjohtaja Fredrik T. Strand. Hän on myös Ruotsin Sodexon toimitusjohtaja. Tehty organisaatiomuutos Sodexo Oy:ssä kulkee linjassa Sodexon pohjoismaisen organisaatiorakenteen ja toimintojen kehittämisen kanssa.

Lisätietoa:
Tia Härkönen
viestintä- ja markkinointipäällikkö
tia.harkonen@sodexo.com
P. 050 433 5032