Hämeenkylän kartanon pihatapahtuma 5.10 klo 10-14

5.10.2013

Hämeenkylän kartanon kauniissa maalaismaisemissa on kautta aikojen viihtyneet yrittäjähenkiset ihmiset. Kartanolla on sen 500-vuotisen historian aikana ehditty tekemään paljon: viljelty maata, hoidettu karjaa, harjoitettu kaivostoimintaa sekä saha- ja puutavarakauppaa. Kokous-, ravintola- ja majoitustoimintaa Hämeenkylän kartanolla on ollut yli 20 vuotta.

Nyt kartano on pikku hiljaa palautumassa loistonsa päiviin. Peruskorjauksen ensimmäinen vaihe on päättymässä ja aiemmin navettana toimineeseen Etukartanoon on valmistunut korkeatasoinen ravintola, monikäyttöisiä kokous- ja juhlatiloja sekä viihtyisiä hotellihuoneita. Museoviraston valvoma parannushanke etenee vaiheittain, ja sen arvioidaan valmistuvan kaikilta osin vuoden 2014 loppuun mennessä.

Avoimet ovet la 5.10

Kartanon uudistuneisiin tiloihin ja palveluihin pääsee tutustumaan avoimien ovien päivässä lauantaina 5.10 klo 10-14. Ohjelmassa on tutustumiskierroksia uudistuneessa Etukartanossa, hevosajelua klo 11-13, Esa Nummelan duo (klo 11-11.30, 12-12.30, 13-13.30), kilpailuja ja arvontoja sekä yllätyspalkintoja. Pihapiirissä tarjolla on soppatykistä hernekeittiö 200 ensimmäiselle sekä kahvia/teetä ja menua.

Katso lisää kartanosta: http://www.sodexo.fi/hameenkylankartano

Lämpimästi tervetuloa!