Sodexo mukana Pro Stadion -projektissa

10.10.2013

Olympiastadionin merkitys suomalaisena tapahtuma-areenana ja elämysten tarjoajana on vertaansa vailla. Olympiastadion kokee vuoden 2018 loppuun mennessä muodonmuutoksen, jonka avulla sille taataan paikka myös tulevien sukupolvien sydämissä.

Helsingin Olympiastadionia hallinnoiva Stadion-säätiö on käynnistänyt Pro Stadion -kumppanuushankkeen, joka tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana Olympiastadionin uudistamisessa ja rakentamassa urheilun ja kulttuurin kansallista tulevaisuutta.

- Sodexo Oy on mukana Pro Stadion -projektissa, jotta stadionilla voidaan myös tulevaisuudessa kokea elämyksiä laidasta laitaan liikunnan, urheilun, kulttuurin, viihteen ja turismin kohtauspaikkana, sanoo Sodexon viestintä- ja markkinointipäällikkö Tia Härkönen.

Tietoa hankkeesta saat osoitteessa http://www.stadion.fi/ajankohtaista/olympiastadionille-uusia-yhteistyokumppaneita-0

Olympiastadion juhlapaikkana

Olympiastadionia ei aina mielletä upeana miljöönä myös erilaisten yritys- tai yksityistilaisuuksien areenana. Olympiastadionilla on kahvila, kokous- ja koulutustiloja sekä muunneltavia paikkoja mittavillekin juhlille, joissa vain mielikuvitus on rajana. Stadionilla on luontevaa järjestää vaikkapa liikuntapäivä henkilökunnalle ja lopuksi toteuttaa istuva illallinen stadionin sisäjuoksuradalla. Kesällä voi varata tilaisuutta varten vaikka koko stadionin.

Olympiastadion toimii erinomaisesti myös lasten syntymäpäivien juhlapaikkana. Ainutlaatuinen ympäristö, mukavaa puuhaa, herkulliset tarjoilut ja juhlien päätteeksi tornivierailu.
Lisätietoja lastenjuhlista saat Olympiastadionin sivulta ja Sodexo Service Centerista.

Lisätietoa:
Tia Härkönen
viestintä- ja markkinointipäällikkö
tia.harkonen@sodexo.com
p. 050 433 5032