Global Chef Rob MacFarlane kiertueella Pohjoismaissa 26.10-22.11.2013

28.10.2013

Sodexo on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen korkealaatuista palvelua ja innovatiivisia makuelämyksiä hyödyntämällä kansainvälistä osaamistaan. Global Chef on Sodexon oma Executive Chef -tason vaihto-ohjelma keittiömestareille ja kokeille. Ympäri maailmaa kiertävät keittiömestarit toimivat oman alueensa ruokalähettiläinä ja osallistuvat ohjelman aikana eri ravintoloiden työskentelyyn, jututtavat asiakkaita sekä kertovat oman maansa ruokakulttuurista. He myös opastavat ja ohjaavat kohdemaan kollegoilleen ruokien oikeat valmistustavat ja raaka-aineet.

Tuliaisina kotiin ohjelmaan osallistuvat ruuanvalmistuksen ammattilaiset vievät  mukanaan vierailumaassaan saamiaan kokemuksia ja ruokatietoutta.

Keittiömestari Rob MacFarlane Pohjoismaissa 26.10 - 22.11.2013

Uuden Englannin alueelta Yhdysvalloista Suomeen saapunut Rob MacFarlane edustaa osaamisellaan Etelä-Kalifornian meksikolaista ruokakulttuuria ja New Orleansin perinneherkkuja. MacFarlanella on vahva osaaminen ruoan ja reseptiikan lisäksi myös liiketoiminnan kehittämisestä. Mies on avannut 20 ravintolaa työurallaan.

- Intohimoni on lähiruoka ja teen sen puolesta paljon kampanjuointia muun muassa Vermontissa. Siviilissä valmennan junnujääkiekkoa, MacFarlane kertoo itsestään.

Rob MacFarlane vierailee Suomen kiertueellaan ravintoloissamme muun muassa Oulussa, Seinäjoella, Lappeenrannassa, Turussa ja Helsingissä. Pohjoismaisella vierailullaan Rob MacFarlane reissaa viikon verran ruokakulttuurilähettiläänä myös Ruotsissa ja Tanskassa.

Aiheesta enemmän: http://www.sodexo.fi/globalchef

Lisätietoa:
Tomi Enäjärvi
Business Development Manager

tomi.enajarvi@sodexo.com,
p. 050 599 9865