Lelukeräys Sodexon ravintoloissa

20.11.2013

Sodexo toteuttaa yhteistyössä Mannerheimin lastensuojeluliiton kanssa käytettyjen lelujen ja kirjojen keräyksen lapsille. Keräys on osa Sodexon hyväntekeväisyyteen kannustavaa STOP HUNGER -toimintaa ja Better Tomorrow Plan -ohjelmaamme.

Sodexon ja MLL:n lelukeräys herättelee sodexolaisia ja Sodexon asiakkaita ekologiseen hyväntekoon. Lelukeräyskampanjan aikana niin Sodexon oma henkilökunta kuin asiakkaatkin voivat tuoda lahjoituksena ehjiä ja siistejä leluja sekä lastenkirjoja kampanjaan mukaan ilmoittautuneisiin Sodexon toimipaikkoihin järjestettyihin keräyspisteisiin.

Saadut lahjoitukset jaetaan MLL:n paikallispiireissä perhekahviloihin yhteisiä leikki- ja satuhetkiä ilostuttamaan sekä yksittäisinä lahjoina vähäosaisille lapsiperheille. Kampanja-aika on 18.11–5.12, jonka välisenä ajankohtana keräys toteutetaan 22 Sodexon ravintolassa.

Kampanjaan voi osallistua tuomalla käytettyjä, mutta siistejä ja hyväkuntoisia lasten leluja sekä lastenkirjoja Sodexo-ravintolassa oleviin lelupusseihin. Sodexon henkilökunta toimittaa ne eteenpäin Mannerheimin lastensuojeluliitolle. Lahjoituksen voi tehdä mm. seuraavissa Sodexon ravintoloissa:

Sodexo Technopolis Helsinki-Vantaa
Sodexo Gate8 Business Park
Sodexo Ravintola Lapintiira
Sodexo Atomitie 5
Sodexo Navitas Taitotalo
Sodexo Technopolis Elektra
Sodexo Technopolis Lentokentäntie
Sodexo Technopolis Bon Appetit
Sodexo Technopolis Kahvila
Sodexo Technopolis Galaksi

Lisätietoa:
Tiina Piilo
laatu- ja ympäristöpäällikkö
tiina.piilo@sodexo.com
p. 050 592 4794