Ruokateemat tekevät päivästä paremman

16.12.2013

Sodexon ravintoloissa vietettiin kasvisruokateemaa ”Green Days” lokakuun viimeisellä viikolla. Asiakkailla oli mahdollisuus antaa palautetta teemasta myös sodexo.fi –verkkosivujen kautta. 60 asiakasta kertoi meille mielipiteensä teemasta.

Kaksi kolmesta asiakkaasta kertoi, että teimme Green Days –teemalla hänen päivästään paremman, noin kahdella viidestä teema vaikutti myös päätökseen ruokailla ravintolassa. Teeman tuomaa vaihtelua lounasruokailuun suurin osa pitää tärkeänä, jopa puolet vastaajista kokee sen erittäin tärkeäksi. Teemaideaa piti kolme neljästä jopa erinomaisena. Neljä viidestä arvioi ruoan maun erinomaiseksi tai hyväksi. Ennakkotietoa teemasta koki saaneensa joka neljäs.

Yhteenvetona teemasta voisi todeta, että ruoka oli hyvänmakuista ja erityisesti kasvisruokailijat pitivät tästä teemasta. Sen sijaan ravintolassa Green Days oli melko huomaamaton.

Kiitämme kaikkia mielipiteensä kertoneita ja lupaamme jatkossakin panostaa ruoan maukkauteen. Mietimme myös miten teemasta saisi näkyvämmän, jotta se parantaisi mahdollisimman monen asiakkaamme päivän.

Välimeri näyttää mausteisemman puolensa – Mediterranean Boulevard

Tammikuun 21.–23. päivä ravintolamme sukeltavat Välimeren mausteiseen maailmaan. Kolmen päivän ajan teema-reseptiikkamme keskittyy Pohjois-Afrikan, Lähi-idän ja itäisen Espanjan herkkuihin.

Välimerellinen Bulevardi koostuu  tuoksuista, alkuperäisistä mauista, väreistä ja tunnelmista. Bulevardilla on tarjolla muun muassa Tagine-annoksia, ihania leipiä sekä Kebab- ja Paella Bar.

Tervetuloa nauttimaan!

Lisätietoja tutkimuksesta:
Riina Loikkanen
tutkimuspäällikkö
riina.loikkanen@sodexo.com