Sodexolla kaksi PRO2014-palkintoehdokasta

20.12.2013

PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Niiden saajia ehdottavat työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit, esimiehet ja asiakkaat.  Palkinnot jaetaan vuosittain 12 eri sarjassa huomioiden eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet.

Vuoden 2014 finalistit julkistettiin joulukuun 2. päivä. Sodexolta voittoa kilvoittelevat Suurkeittiön päällikkö -sarjassa Marjo Koskela Turusta ja suurtalouskokeissa Mikko Vesala Espoosta.

Marjo Koskela / Sodexo Oy/ Auriga Business Center

Marjo on tehnyt pitkän ja monipuolisen uran aina ravitsemistyöntekijästä nykyiseen palvelupäällikön tehtävään asti. Työtehtävien vaativuuden kasvaminen ja kouluttautuminen ovat antaneet valmiudet ymmärtää laajempia kokonaisuuksia ja kykyä keskittyä olennaiseen. Työn monipuolisuus, itsenäisyys ja haastavuus ovat hänelle tärkeitä elementtejä.

Mikko Vesala / Sodexo Oy/ Vitikka 1

Mikko on pitkän linjan ammattilainen, joka tekee asiat nopeasti mutta harkiten. Onnistumisen ilo ja tyytyväiset asiakkaat ovat hänelle tärkeitä. Mikko toivoo suomalaisten syövän enemmän täällä tuotettua ruokaa ja olevan ennakkoluulottomampia kokeilemaan uusia ruokia. Moni maku saattaa yllättää positiivisesti.

Lisätietoa ehdokaista saat Aromi-lehden sivuilta. Samassa yhteydessä voit antaa myös oman äänesi Sodexon ammattilaisille:  http://aromilehti.fi/pro/kommentoi/

Lisätietoa:
Tia Härkönen
viestintä- ja markkinointipäällikkö
tia.harkonen@sodexo.com
p. 050 433 5032