Sodexo Mennään naimisiin -messuilla 11.-12.1.2014

10.1.2014
Viikonlopun Mennään naimisiin -häämessut Helsingin Wanhassa Satamassa ovat elämys, josta saat kaikki häiden järjestämiseen tarvittavat tiedot, tuotteet ja palvelut yhdellä kertaa, saman katon alta.
 
Sodexon juhlapaikkavalikoimassa löytyy runsaasti erityyppisiä vaihtoehtoja romanttisesta kartanotunnelmasta aina vanhan panimorakennuksen uniikkiin ravintolaan. Tai oletteko sopivasti ”urheiluhullu” hääpari ja toivotte hääpaikaltanne jotain ihan muuta? Miltä kuulostaisi elämänne päivän juhlapaikkana vaikkapa Stadion tai siinä aivan vieressä Sonera Stadium?

Tyylikkäät tarjoilut ja monimuotoiset juhlatilamme takaavat juhlasi onnistumisen

 
Järjestämme tilaisuuteesi toivomanne tarjoilun ja palvelun puolestasi, toiveidesi mukaan. Herkulliset menuehdotuksemme ovat valmiita toteutettaviksi sellaisenaan ja räätälöimme niitä haluamallasi vaihtoehdoilla.
 
Sodexon messuosaston Helsingin Wanhassa Satamassa löydät pääkäytävällä tunnuksella 145. Osastollamme esittäytyvät erityisesti suositut hääpaikkamme Hämeenkylän ja Viikin kartanot sekä Hotelli Kuninkaantie.
 
Tervetuloa tutustumaan juhlapaikkoihimme ja tarjontaamme hääpareille.