Sodexon Mikko Vesalalle PRO-lehdistöpalkinto

17.1.2014
Horeca-alan Oscareiksikin kutsutut PRO-patsaat on jälleen jaettu, nyt jo 12. kerran. Tämän vuoden iloinen yllättäjä oli Sodexolla Espoon poliisi- ja oikeustalolla Vitikka 1:ssä työskentelevä Mikko Vesala, joka pokkasi itselleen lehdistön PRO-palkinnon.
 
Viidestä ruokatoimittajasta koostuva lehdistöraadi oli vaikuttunut Suurkeittiön kokki -sarjassa finalistina kilpailleen Vesalan paneutumisesta asiakkaan tyytyväiseksi tekemiseen, palveluhalukkuudesta ja kyvystä yllättää asiakas. Mikko onkin pitkän linjan ammattilainen, jolle onnistumisen ilo ja tyytyväiset asiakkaat ovat tärkeitä. Miehellä itsellään on ravintola-alan ammattilaisena myös oma ruokaan liittyvä missionsa.
 
–  Toivon  suomalaisten syövän enemmän lähellä tuotettua ruokaa ja kokeilevan ennakkoluulottomammin uusia ruokia. Moni maku saattaa yllättää positiivisesti, Vesala kannustaa.
 
Mikä PRO Gaala 2014?
 
Ravintola-alan parhaimmistoa palkitaan vuosittain PRO-gaalassa, jossa jaetaan tunnustuspalkinnot 12 eri kategoriassa. Valinnat tekee 14-henkinen tuomaristo, jolle voittajien valinnassa painaa ammattitaidon lisäksi myös esikuvallisuus ja asenne. Tänä vuonna Finlandia-talolle oli kokoontunut lähes 600 alan ammattilaista seuraamaan palkintojen jakoa.
 
Tarkemmin PRO-palkinnosta, sen kategorioista ja tämän vuoden finalisteista ja voittajista löytyy Aromi-lehden sivuilta.
 
Lisätietoa:
Tia Härkönen
viestintä- ja markkinointipäällikkö
p. 050 433 5032