Sodexo Nordicin toimitusjohtaja uusiin haasteisiin

27.1.2014
Sodexon pohjoimaisesta liiketoiminnasta viisi vuotta vastannut toimitusjohtaja Fredrik Strand siirtyy Caverion Oyj toimitusjohtajaksi.
 
Vuodesta 2009 Sodexon pohjoismainen toiminta on käynyt läpi merkittävän muutosprosessin. Yksittäisiä maita palvelleesta yrityksestä on tullut kaikissa Pohjoismaissa yhteneväisesti toimiva yritys, jonka monipuolisilla integroiduilla palveluratkaisuilla parannetaan ihmisten arkea.
 
– Aikani Sodexolla on ollut mielenkiintoinen ja jännittävä matka. Yritys on ainutlaatuinen alallaan. Sen toimintaa ja kohtaamisia asiakkaiden kanssa tekevät ihmiset, jotka vievät palveluyritystämme eteenpäin juuri siten kuin voi toivoa – päivittäistä elämänlaatua parantaen, Fredrik Strand kiittää.
 
Sodexon pohjoismainen organisaatio ja johtoryhmä säilyvät kuten tähänkin asti. Uusi Nordic-liiketoiminnoista vastaava toimitusjohtaja ilmoitetaan lähiaikoina.