Keittiömestari Mikko Hartikainen Global Chef -kiertueella Pohjois-Amerikassa

12.2.2014
Yksi arvokkaimmista resursseista Sodexolla ovat keittiömestarimme, jotka ovat arvostettuja alan ammattilaisia ympäri maailman. Vuonna 2003 yli 80 eri maassa toimiva yrityksemme käynnisti Global Chef -ohjelman, jonka tarkoituksena on helpottaa Sodexon Executive-tason kokkien vaihtoa eri maiden välillä. Jokainen ohjelmassa mukana oleva ruoanlaiton osaaja jakaa tietojaan ja taitojaan kansainvälisistä keittiöistämme sekä perehdyttää asiakkaitamme maakohtaisiin autenttisiin resepteihin.
 
Global Chef Mikko Hartikainen vierailee parhaillaan Yhdysvalloissa
 
Seuraavan kuukauden ajan Suomesta, Venäjältä, Australiasta ja Kanadasta tulevat keittiömestarit kiertävät Pohjois-Amerikassa Sodexon eri ravintoloissa  ja valmistavat oman ruokakulttuurinsa parhaita paloja erilaisissa tilaisuuksissa.
 
Techopolis Ruoholahden keittiömestarina työskentelevä Mikko lähettää säännöllisesti terveisiä matkaltaan. Kuulumisia seuraat parhaiten Sodexo Suomen Facebook-sivulta!
 
Tutustu myös Global Chef -ohjelmaan tarkemmin sivulla http://www.sodexo.fi/yritys/global-chef-program-suomessa
 
 
Lisätietoa:
Tia Härkönen
viestintä- ja markkinointipäällikkö
puh. 050 433 5032