Bianca Brink Sodexo Suomen toimitusjohtajaksi

12.3.2014

Bianca Brink on tänään nimitetty Fredrik Strandin seuraajaksi Sodexo Oy:n toimitusjohtajana (CEO & COO Sodexo Finland). Bianca on työskennellyt Sodexolla vuodesta 2001 useissa johtotason tehtävissä. Hän on toiminut esimerkiksi myyntijohtajana, asiakkuusjohtajana ja segmenttijohtajana. Vuodesta 2013 hän on ollut Suomen maajohtaja ja varatoimitusjohtaja.

Sodexo Oy on Suomen suurimpia palvelujen johtamisen yrityksiä, ja sen liikevaihto on noin 140 miljoonaa euroa. Yritys työllistää noin 2 200 työntekijää eri puolilla maata. Sodexo Suomi on osa Sodexon Pohjoismaista alueorganisaatiota, jonka liikevaihto on noin 730 miljoonaa euroa ja työntekijämäärä 11 000.

Sodexo Oy:n toimitusjohtajana Bianca kuuluu Sodexon pohjoismaiseen johtoryhmään.

- Jatkamme toimintaamme vahvan Pohjoismaisen strategian mukaisesti. Meillä on loistava tiimi, joka on saavuttanut hyviä tuloksia viime aikoina. Painopisteenä säilyy edelleen kannattava kasvu sekä palveluvalikoiman laajentaminen tuottamalla lisäarvoa asiakkaillemme. Tämä toteutuu jatkamalla kokonaisvaltaisten palveluratkaisujen kehittämistä tutuissa ravintola-, siivous- ja toimitilapalveluissa, mutta tulevaisuudessa yhä enemmän kiinteistöpalveluissa, kertoo Bianca Brink, Sodexo Oy:n uusi toimitusjohtaja.

Tietoja Sodexosta

Sodexo-konserni

Sodexo on maailman johtava elämänlaatua parantavia palveluita – Quality of Life Services – tarjoava yritys. Yrityksellä on toimintaa yli 80 maassa ja se palvelee päivittäin yli 75 miljoonaa ihmistä ainutlaatuisen palvelukokoonpanonsa kautta.

Henkilöstömme käsittää yli 100 ammattinimikettä. Heidän panoksensa avulla tarjoamme asiakkaillemme integroituja palveluratkaisuja, jotka on kehitetty yli 45 vuoden kokemuksella vastaanotto-, turvallisuus-, ylläpito-, siivous-, ruokailu-, tilahallinta-, korttiratkaisu- ja kotipalvelualoilta.

Sodexon menestys perustuu itsenäiseen asemaamme, kestävään liiketoimintamalliimme ja kykyymme kehittää jatkuvasti toimintaamme ja sitouttaa eri puolilla maailma toimivat 428 000 työntekijämme.

Avainluvut (31.8.2013)

Sodexo maailmanlaajuisesti

18,4 miljardin euron liikevaihto
428 000 työntekijää
18:ksi suurin työnantaja maailmassa
80 maata
33 300 toimeksiantoa
75 miljoonaa ihmistä on päivittäin palvelujemme piirissä
11,4 miljardin euron pörssiarvo (13.11.2013)

Yhteystiedot

Bianca Brink, toimitusjohtaja (CEO&COO Finland)
Puhelin: 050 544 8671
Sähköposti: bianca.brink@sodexo.com

Lisätietoja

Katarina Hulteberg, Deputy Chief Executive Officer & Vice President & HR Director Sodexo Nordics
Puhelin: +46 (0) 8 5788 57631
Sähköposti: katarina.hulteberg@sodexo.com