Sodexon uusi verkkomedia pureutuu elämänlaadun osatekijöihin

19.3.2014
Sodexo on julkaissut laajan verkkomedian ”Quality of Life Observer”. Se kertoo kattavasti ja moniulotteisesti elämänlaatua parantavista tekijöistä ja palveluista, joilla voidaan edistää hyvinvointia yhteiskunnan eri osa-alueilla.
 
Quality of Life Observer tarjoaa päättäjille ja vaikuttajille tietoa, kuinka elämänlaatuun vaikuttavien yksityiskohtien kautta voidaan tukea ja parantaa niin yksittäisen ihmisen kuin asiakkaan tai kuluttajan sekä työyhteisön hyvinvointia ja suorituskykyä. Esimerkit ja nostot koskettavat montaa toimijaa: niin yrityksiä, terveydenhuollon eri toimintayksiköitä, kouluja ja opiskelijakampuksia kuin vankiloita.

Uusia näkökulmia elämänlaatuun

Uusi verkkomedia tuo monipuolisesti esiin esimerkkejä ja tarinoita elämänlaatutekijöistä. Se sisältää artikkeleita, asiantuntijahaastatteluita, analyysejä sekä ajankohtaisia tuloksia alan tutkimuksista ja selvityksistä. Sisällöissä pureudutaan aiheeseen syvällisesti ja tuodaan esille myös uusia näkökulmia elämänlaadun edistämiseksi.
 
Verkkomedia on englanninkielinen ja siihen voi tutustua osoitteessa http://www.qualityoflifeobserver.com/.
Mediaa voi seurata myös Twitterissä tunnuksella @QOL_Observer.

Nostoja aiheista

 
Lisätietoa:
Laura SCHALK
Press Office, Paris
p. +33 1 57 75 85 69