Sodexon sopimus Nokian ravintola- ja postituspalveluista päättyy

24.3.2014
Sodexo ei jatka merkittävän asiakkaansa Nokian ravintola- ja postituspalveluiden toimittajana alkuvuodesta käynnissä olleen kilpailutuksen jälkeen. Nokian ja Sodexon välinen sopimus kyseisissä palveluissa päättyy toukokuun lopussa.
 
Kilpailutus ei koskenut aulapalveluita, joiden hoitamista Sodexo jatkaa Nokialle erillisen sopimuksen mukaisesti.
 
Kilpailutuksen tuloksen seurauksena Sodexo on aloittanut yt-neuvottelut Nokian toimipisteissä Espoossa, Tampereella, Salossa ja Oulussa työskentelevän kaikkiaan 150 ravintola- ja postituspalveluiden työntekijänsä kanssa.
 
– Neuvottelut ovat alkaneet ja ne on määrä saada päätökseen kuuden viikon kuluessa. Neuvottelut koskevat kaikkia Nokian toimipaikoissa työskenteleviä ravintola- ja postituspalveluiden työntekijöitämme, Sodexo Oy:n toimitusjohtaja Bianca Brink sanoo.
 
– Tämä on ikävin mahdollinen lopputulos ja henkisesti raskasta työntekijöillemme. Tukitoimenpiteet henkilöstöllemme ovat käynnissä ja yritämme järjestää asiat parhaalla mahdollisella tavalla tässä tilanteessa.