Eläkeläiset syövät Sodexon ravintoloissa edullisesti

23.4.2014

Sodexo toteutti helmi- ja maaliskuussa 2014 eläkeläisille suunnatun Tervetuloa lounaalle valmiiseen pöytään -kampanjan. Kampanjassa mukana olleet 11 ravintolaa tarjosi eläkeläisille lounaan kaksi yhden hinnalla.

Kampanja sai ilahtuneen vastaanoton. Ravintoloissa ruokailleet eläkeläiset ovat antaneet pelkästään positiivista palautetta. He ovat kiitelleet ruuan maukkautta, ravintoloiden miellyttävää ilmapiiriä ja ystävällistä henkilökuntaa. Erityisesti tuore salaatti on ilahduttanut monia. Itselle ei tule aina hankittua kotiin monipuolisia salaattitarpeita. Parannusehdotuksia annettiin ”kaveripakosta”. Joskus olisi kiva poiketa syömään yksinkin, mutta kampanjan nimissä yksittäinen asiakas ei päässyt hyötymään edusta.

Myös ravintoloiden henkilökunnat ovat ottaneet uuden asiakaskunnan mielihyvin vastaan. Aluepäällikkö Merja Pylkkäsen ohjaamista ravintoloista moni on mukana kampanjassa.

– Eläkeläiset tulevat syömään usein myöhemmin iltapäivällä, jolloin on rauhallisempaa. Henkilökunta ehtii vaihtaa kuulumisia asiakkaiden kanssa paremmin ja työpäivään tulee mukavaa vaihtelua, Merja kertoo.

Sodexo jatkaa Valmiiseen pöytään -kampanjaa ravintoloissaan toistaiseksi. Kaksi syö yhden hinnalla jatkossakin, mutta nyt myös yksin ruokailevat eläkeläiset saavat ruuasta edun. Tutustu kampanjassa mukana oleviin Sodexon ravintoloihin täältä.

Valmiiseen pöytään -kampanja on osa Sodexon noudattamaa globaalia Better Tomorrow Plan -yhteiskuntavastuuohjelmaa. Sen mukaisesti haluamme taata jokaiselle asiakkaallemme paremman huomisen. Lue lisää yhteiskuntavastuuohjelmastamme.

Lisätietoa:

Marja Mäenpää
markkinointikoordinaattori
040 521 5316
marja.maenpaa@sodexo.com