Sodexon ravintoloissa syödään vastuullista kalaa

13.5.2014

Maailman kalakannat uhkaavat ehtyä. Kalakannoistamme kolmannes on joko ylikalastettuja, romahtaneita tai elpymässä romahduksesta. Väestönkasvu lisää painetta kalastaa yhä enemmän ja lisäksi noin kolmannes kaikesta saaliista päätyy ei-toivottuna takaisin mereen kuolleena.

Sodexo herättelee asiakkaitaan pohtimaan kalakantojen kohtaloa 20.–22.5. vietettävällä Vastuullinen kala -teemalla. Tarjoamme asiakkaille aina monipuolisesti eri kalalajeja ja käytämme ainoastaan WWF:n kalaoppaan vihreän ja keltaisen listan kalalajeja sekä sertifioituja kalatuotteita. Sodexon asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että tarjolla on vain meren antimia, jotka eivät ole ylikalastettuja tai uhanalaisia. Myös muulloin kuin teeman aikana.

Lue lisää Sodexon Vastuullinen kala -kampanjasta.

Lisätietoa

Terhi Aho
konseptipäällikkö, ruokatuote
terhi.aho@sodexo.com
050 348 3904