Technopolis ja Sodexo vahvistavat yhteistyötään

20.6.2014
Technopolis ja Sodexo ovat allekirjoittaneet sopimuksen Technopoliksen Ülemiste Cityn uuden ravintolan palvelutarjonnasta Tallinnassa. Syyskuussa avautuva ravintola palvelee jopa 3000 ihmistä päivässä.
 
Sodexo ja Technopolis ovat tehneet yhteistyötä jo useita vuosia ja yhteisiä kohteita on Suomessa tällä hetkellä kymmenkunta sekä yksi Venäjällä Pietarissa. Sodexo hoitaa Technopoliksen omistamissa ja hallinnoimissa tiloissa erityisesti ravintola- ja toimitilapalveluita. Sodexon mukaantulo Tallinnan lentokentän läheisyydessä sijaitsevan Ülemiste Cityn ravintolapalveluiden toteuttajaksi vahvistaa yhteistyötä entisestään.
 
– Technopolis tarjoaa upeat edellytykset yritysten toimintaan niin Suomessa, mutta myös Virossa, Norjassa, Venäjällä ja Liettuassa. Sodexon toiminnan laajentuminen Viroon juuri Technopoliksen kanssa on luonteva jatkumo kumppanuudessamme ja olemme ylpeitä, että Technopolis valitsi juuri meidät Ülemiste Cityn uudistuvan ravintolan toimijaksi. Kohde on huikea niin rakennuksena kuin liiketoiminnan näkökulmasta, sanoo Sodexon Nordic Account Manager Mikko Lindh.

Investoinnit ravintolaan ja sen uudistukseen 1,6 miljoonaa euroa

Työntekijöiden määrä Ülemiste Cityn alueella on kaksinkertaistunut vuoden aikana. Alueella työskentelee kaikkiaan 6000 ihmistä.
 
– Tarve uudelle ravintolalle ja monipuolisemmalle ruokatarjonnalle on merkittävä, sillä alueella työskentelevien lisäksi myös monet yritysten vieraat ruokailevat siellä. Dvigatel-ravintola tulee tarjoamaan niin aamiaista, lounasta ja takeway-aterioita kuin tarvittaessa myös tilausliikelounaita. Menuissa korostuvat Viron, Välimeren  ja ranskalaisen keittiön herkut, kertoo Techopolis Ülemiste AS:n johtaja Gert Jostov suunnitelmista.
 
Technopolis Ülemiste AS investoi yhteensä 1,6 miljoonaa ravintolaan ja sen uudistamiseen. Ravintolassa on vajaa 1800 m² ja nelisensataa asiakaspaikkaa. Tilat on jaoteltu neljään: kahvila ja Deli tarjoavat leipomotuotteita ja lämpimiä voileipiä. Perinteisiä virolaisia keittoja ja lämpimiä ruokia on tarjolla lounaalla ja Välimeren keittiö sekä Grill tarjoavat muun muassa grillattua lihaa, mereneläviä, pastaa ja pizzaa. 
 
– Välimerelliset annokset tehdään asiakkaan odottaessa ja hän voi seurata niiden valmistumista, Gert Jostov ihastelee.
 
Lisätiedot:
Mikko Lindh
Nordic Account Manager
p. 050 303 4442
 
 
 
Mikä Sodexo?
Sodexo on kokonaisvaltaisia elämänlaatua parantavia palveluita tarjoava yritys, jonka tarjontaan kuuluu laaja valikoima vastaanotto-, turvallisuus- ja siivouspalveluista aina ruokailupalveluihin ja -seteleihin sekä toimitilajohtamiseen. Sodexo työllistää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa 11 000 työntekijää, ja sen liikevaihto on yli 800 miljoonaa euroa. Maailmanlaajuisesti Sodexo toimii 80 maassa ja sillä on 420.000 työntekijää. Palvelujen piirissä on 75 miljoonaa ihmistä ja tämän kokemuksen pohjalta Sodexo kehittää Quality of Life Services -konseptiaan – palveluita, jotka parantava elämänlaatua ja tehokkuutta sekä auttavat yrityksiä ja organisaatioita toimimaan paremmin – joka päivä.
 
Sodexo on sitoutunut vahvasti yhteiskuntavastuulliseen toimintaan ja toteuttaa sitä ”Better Tomorrow Plan” -toimintaohjelmansa mukaisesti. Parempaan huomiseen suunnataan neljän painopistealueen kautta: ”Sodexo työnantajana”, ”Ravitsemus, terveys ja hyvinvointi”, ”Yhteiskunta” sekä ”Ympäristö”. www.sodexo.fi
 
Mikä Technopolis?
 
Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen yritysten toimintaan ja menestykseen viidessä maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys kehittää, omistaa ja hallinnoi 21 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen ydinarvona on jatkuvasti ylittää asiakkaiden odotukset tarjoamalla erinomaiset puitteet ja ratkaisut 1 500 yritykselle ja 39 000 työntekijälle Suomessa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. 
 
Technopolis Oyj osake (TPS1V) on listattu NASDAQ OMX Helsingin pörssiin. http://www.technopolis.fi