Sodexon ravintola Täyttymys sai kiitosta esteettömyydestä

4.9.2014

Sodexon ravintola Täyttymys palkittiin Espoon kaupungin järjestämässä Vuoden esteetön teko-kilpailussa kunniamaininnalla. Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä jakoi palkinnot Espoo-päivänä 30.8.2014. Perusteluissa kiitettiin esteettömiä tiloja ja hyviä pysäköintimahdollisuuksia. Myös asiakkaiden moninaiset tarpeet huomioiva henkilökunta mainittiin erikseen perusteluissa.
– Tämä oli hieno tunnustus Täyttymykselle. Tilat ovat erinomaiset esimerkiksi pyörätuolin kanssa liikkuville asiakkaille, kertoo palvelupäällikkö Tapio Lund Business Park Mankkaalta.

Esteettömyys on tapa huolehtia asiakkaan hyvinvoinnista

Sodexon toiminnan ytimessä on maailmanlaajuisen yhteiskuntavastuuohjelman Better Tomorrow Planin toteuttaminen. Ohjelman lähtökohtana on taata parempi huominen asiakkaillemme sekä niille yrityksille ja yhteisölle, joissa toimitaan – jo tänään. Tavoitteena on parantaa päivittäisen elämän laatua huolehtien asiakkaan hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Ravintola Täyttymyksen saama tunnustus on hyvä esimerkki siitä, miten se voi yhdessä toimipaikassa onnistua.

Espoon kaupunki järjesti tänä syksynä ensimmäistä kertaa Vuoden esteetön teko -kilpailun, jossa etsittiin espoolaista palvelua, yritystä, yhteisöä, toteutettua ideaa, rakennusratkaisua tai muuta toimintaa, joka tuo palvelut kaikkien saataville ja tekee liikkumisesta helppoa. Avoimeen kilpailuun jätettiin 19 ehdotusta, joista Espoon vammaisneuvosto valitsi voittajan sekä kaksi kunniamaininnan saajaa. Voittajana palkittiin Kotikirjasto TAIKA ja toisen kunniamaininnan sai terveysasemien tekstiviestipalvelu kuulovammaisille. Vuoden esteetön teko -kilpailu on osa Esteetön Espoo -hanketta.

Espoon vammaisneuvoston puheenjohtaja Pirkko Kuusela ja Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä jakoivat palkinnot Espoo-päivänä. Sodexolta kunniakirjan pokkasivat asiakaspalvelupäällikkö Mari Kareinen ja palvelupäällikkö Tapio Lund. (Kuva: Espoon kaupunki)

Ravintola Täyttymys sijaitsee Espoossa Business Park Mankkaalla. Täyttymyksen verkkosivut löydät täältä.

Lisätietoja:
Palvelupäällikkö Tapio Lund
puh. 040 552 8367
tapio.lund@sodexo.com