Sodexossa herkutellaan tiedostaen 6.–8.10.2015

18.9.2015

Sodexon ravintoloissa tarjoillaan 6.–8.10.2015 Mindful Eating -ruoka-annoksia, jotka ovat paitsi herkullisia ja terveellisiä, myös ympäristön kannalta kestäviä valintoja.

Mindful Eating voisi kääntää tiedostavaksi syömiseksi. Teema toteutetaan Suomessa kaikissa muissa ravintoloissa, paitsi päiväkodeissa ja hoivapalvelussa.

- Teeman avulla haluamme kannustaa ihmisiä pohtimaan, mitä he syövät ja millaisia vaikutuksia heidän valinnoillaan on. Sodexon Better Tomorrow Plan -ohjelmassa olemme sitoutuneet pienentämään maailman hiilidioksidipäästöjä kolmanneksella vuoteen 2020 mennessä. Jokainen teema-aterian valitseva on mukana talkoissa, sillä annosten raaka-aineet ovat valittu siten, että niiden aiheuttama hiilijalanjälki olisi mahdollisimman pieni, kehityspäällikkö Ritva Seppälä kertoo.

Teeman aikana tarjolla on päivittäin kaksi eri vaihtoehtoa: kasvisruoka tai annos, jossa on käytetty possua, kanaa tai kalaa. Ateriaan kuuluu myös sesongin antimista laadittu jälkiruoka.

Mindful eating -teemaan kuuluu myös ruoasta nauttiminen tiedostavalla tavalla, mihin annetaan vinkkejä Sodexon ravintoloissa.

Lue lisää Sodexon Mindful Eating -ruokateemasta verkkolehti Healthwisesta.