Sodexo Suomi järjestää Quality of Life –seminaarin 29.10.2015

28.9.2015

Toukokuussa New Yorkissa ja kesäkuussa Tukholmassa järjestetty Quality of Life –seminaari saa jatkoa Helsingissä lokakuun lopulla järjestettävässä seminaarissa Hämeenkylän kartanolla.

Aikaisemmin keväällä julkistetun Sodexon ja Harris Interactiven ”How Leaders Value Quality of Life” -tutkimuksen mukaan suurin osa yritysjohtajista on samaa mieltä siitä, että elämänlaatu on yksi tapa parantaa organisaation suorituskykyä. Organisaatiot hyötyvät yksilöiden elämänlaadun parantamisesta ja tämä onkin yksi tärkeimmistä tekijöistä tulevaisuuden strategisista panostuksista tulevaisuudessa. Seminaari alkaa OECD:n apulaispääsihteeri Mari Kiviniemen pääpuheenvuorolla. Sodexo Quality of Life Institute Director Thomas Jelley tulee käsittelemään elämänlaatua kuudesta eri ulottuvuudesta omassa puheenvuorossaan. Puheenvuorojen jälkeen järjestetään yhdessä 15/30 Research tutkimustoimiston kanssa Rethinking Quality of Life –miniworkshop, joihin vetäjiksi on kutsuttu asiantuntijoita Suomesta. Seminaarivieraat saavat mukaansa 30 konkreettista vinkkiä sekä omaan että työyhteisönsä elämänlaadun parantamiseen.

New Yorkin seminaareista lisätietoja Sodexon Quality of Life Observerin sivuilta: http://www.qualityoflifeobserver.com/ sekä Twitterissä hastagilla: #Qualityoflife

Lisätietoja Helsingin seminaarista: Sales Director Elina Yrjänheikki, 040 548 1209 elina.yrjanheikki@sodexo.com