Quality of Life -seminaarissa alan asiantuntijat kertovat elämänlaadun merkityksestä työelämässä

20.10.2015

Miksi organisaatioiden kannattaa panostaa elämänlaadun parantamiseen? Elämänlaatu on avaintekijä sekä yksilön että yhteisön hyvinvoinnissa ja tehokkaassa toiminnassa. Kun työntekijöiden elämänlaatua parannetaan, on sillä positiivista vaikutusta koko organisaation toimintaan.

Sodexo nostaa elämänlaadun ja sen kuusi ulottuvuutta tekemisen keskiöön. Quality of Life -seminaarissa avataan ajatuksiamme siitä, miten organisaatiot voivat hyötyä yksilöiden elämänlaadun parantumisesta. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä 15/30 Researchin kanssa.

Tilaisuuden pääpuhujia ovat OECD:n apulaispääsihteeri Mari Kiviniemi sekä Sodexon Quality of Life -instituutin johtaja Thomas Jelley.

Tilaisuudessa jaetaan 30 vinkkiä sekä oman että työyhteisön elämänlaadun parantamiseen. Vinkit voi napata talteen Twitteristä seuraamalla aihetunnistetta #QualityofLife @SodexoFinland.

Quality of Life -seminaarin alustava ohjelma

Keynote

Mari Kiviniemi, apulaispääsihteeri, OECD

Elämänlaadun kuusi ulottuvuutta

Thomas Jelley, Sodexo Quality of Life Institute Director

Rethinking Quality of Life – vinkkejä ja ratkaisuja elämänlaadun parantamiseen

Thomas Jelley, Sodexo Quality of Life Institute Director: Keskustelua työntekopaikan merkityksestä elämänlaatuun.

Pasi Mäenpää, Videra CEO & Executive Vice President, Elisa: Keskustelua työympäristön merkityksestä työntekijöiden elämänlaatuun.

Marja-Leena Rasanen, tutkija, Helsingin Yliopisto: Keskustelua aiheesta, mikä on työnantajan rooli yksilön suorituskyvyn parantamisessa ja henkilökohtaisessa kehittymisessä.

Taina Risto, hyvinvointitoimituksen päätoimittaja, Sanoma: Keskustelua yksilön terveyden merkityksestä työelämässä.

Kaisa Kirves, erikoistutkija, Työterveyslaitos: Keskustelua työn ja vapaa-ajan tasapainottamisesta, ja sen vaikutuksesta työn tehokkuuteen.

Markus Keränen, toimitusjohtaja ja futuristi, 15/30 Research: Keskustelua tunnustuksen ja palkitsemisen tärkeydestä.