MLL:n ja Sodexon yhteinen lelukeräys käynnistyy jälleen

21.11.2016

Sodexo toteuttaa jälleen suositun käytettyjen lelujen ja kirjojen keräyksen Mannerheimin lastensuojeluliiton kanssa. Tämä on jo neljäs lelukeräys, johon Sodexo osallistuu. Keräys on yksi tapa, jolla Sodexo toteuttaa Better Tomorrow Plan -yhteiskuntaohjelmaansa.

Kampanjaan voi osallistua tuomalla käytettyjä, mutta siistejä ja hyväkuntoisia lasten leluja sekä lastenkirjoja Sodexo-ravintoloissa oleviin keräyspisteisiin. Sodexon henkilökunta toimittaa ne eteenpäin Mannerheimin lastensuojeluliitolle. Keräyksen kautta lelut ja kirjat löytävät uuden rakastavan kodin.

MLL:n paikallisyhdistykset jakavat lelut omalla alueellaan päiväkotien ja neuvoloiden käyttöön sekä vähävaraisille lapsiperheille. Yhdistykset voivat käyttää leluja myös omassa toiminnassa vaikkapa perhekahviloissa.

Olemme saaneet aiemmista lelukeräyksistä niin paljon myönteistä palautetta asiakkailtamme ja MLL:n yhdistyksiltä, että halusimme toteuttaa keräyksen tänäkin vuonna. Mukana on tänä vuonna ennätysmäärä, eli 49, Sodexon toimipaikkaa. Toivottavasti myös leluja kertyy tänä vuonna jopa aiempaa enemmän, toivoo Sodexon QHSE-koordinaattori Sari Punkkinen.

Kampanja-aika on 21.11.–25.11.

Lahjoituksen voi tehdä seuraavissa Sodexon ravintoloissa: