Sodexon keittiölle kiitos

6.3.2017

Sodexon Teollisuuskatu 21 ravintolan työntekijät yllättyivät tänään iloisesti, kun Fredman kukitti heidät Keittiölle kiitos -kampanjansa startin kunniaksi.

 

Sodexon yhteistyökumppani Fredman on tänään avannut www.keittiollekiitos.fi -sivun, jossa suomalaiset voivat kiittää ammattikeittiöiden taitureita julkisesti. Keittiölle kiitos -kampanja on Fredmanin panos Syödään yhdessä -ohjelmaan, joka kannustaa suomalaisia syömään useammin yhdessä ja juhlistaa suomalaista ruokaa ja sen tekijöitä Suomen 100-vuotisjuhlavuonna.

 

Tänään juhlittiin Syödään yhdessä töissä -päivää. Fredmanin ja ELO-säätiön Syödään yhdessä -kampanjan väki kävivät esittämässä sadan ruusun voimin kiitokset Sodexon keittiöammattilaisille Helsingin Teollisuuskatu 21:ssä. Kaikki halukkaat ruokailijat saivat itse käydä ojentamassa ruusun keittiöläisille.

 

 

– Kukittaminen oli pöyristyttävän hieno yllätys. Ravintola oli täynnä vakioasiakkaita, jotka kävivät vuorollaan ojentamassa ruusuja. Meillä on nyt kylmiö täynnä kukkia, kertoi aluevastaava Saini Sänkiniemi tuoreeltaan tempauksen jälkeen.

 

– Kannustamme kaikkia ammattikeittiöiden asiakkaita kiittämään keittiön väkeä päivittäin. Verkkosivuillamme voi nyt jättää julkisia kiitoksia, joita nostamme sivuilla esiin viikoittain koko loppuvuoden ajan.

 

Toivomme myös, että esimerkkivideomme innostaa ravintoloissa asioivia julkaisemaan omat kiitosvideonsa sosiaalisessa mediassa tunnuksella #keittiöllekiitos, sanoo Susanna Paloheimo, Fredmanin asiakaskokemuksesta ja brändistä vastaava johtaja.

 

Suomalaiset syövät vuosittain noin 850 miljoonaa keittiöammattilaisten valmistamaa ateriaa. Ateriat ovat elämyksellisiä, ravitsemuksellisesti oikeanlaisia, turvallisia, terveellisiä, allergiat ja erilaiset ruokavaliot huomioivia, herkullisia ja luovia.

 

– Haluamme tuoda esiin keittiöammattilaisten monipuolista osaamista ja tarjota Suomi 100 vuotta -juhlan kunniaksi suomalaisille kanavan kiittää keittiöiden taitureita julkisesti, Paloheimo toteaa.

 

Sanotaan kiitos keittiön väelle! He ovat sen päivittäin ansainneet. Käy antamasi kiitoksesi sivuilla:

www.keittiollekiitos.fi

www.facebook.com/fredmangroup

www.instagram.com/fredmangroup

www.twitter.com/fredmangroup