Pääsiäisen munajahti piristi koululaisia

12.4.2017
Sodexo järjesti jo toista vuotta peräkkäin osassa toimipisteistään munajahdin pääsiäisen kunniaksi. Helsingin normaalilyseon oppilaat pääsivät nauttimaan etsimisen ilosta, ja osan vaivannäkö myös palkittiin.
 
- Järjestimme munajahdin ensimmäistä kertaa viime vuonna, ja koska saimme niin hyvää palautetta, päätimme järjestää tapahtuman uudestaan. Emme kertoneet tapahtumasta oppilaille etukäteen, vaan he saivat tietää munajahdista samana päivänä, kun se alkoi. Kerroimme asiasta ravintolaan ripustetuilla julisteilla, myhäilee Helsingin normaalilyseon ravintolasta vastaava Site Manager Leena Tompuri.

Helsingin normaalilyseo koostuu yläasteesta ja lukiosta. Oppilaat saivat etsiä piilotettuja suklaamunia esimerkiksi ravintolan kukka-asetelmista, verhojen takaa, maustepurkkien seasta sekä ruokalinjastolta maitopurkkien välistä. Tarkkasilmäisimmät saivat suunsa makeaksi.

- Emme yleensä tarjoa koulussa makeita herkkuja, joten suklaamunat toimivat hyvänä houkuttimena jahdissa. Löytäjät palkittiin myös viiden euron arvoisilla lahjakorteilla koulun kahvioon.

Oppilaat olivat innoissaan leikkimielisestä kisasta ja myös opettajat kiittelivät arkea piristävää ideaa.

Munajahti kesti kolme päivää, ja jokaisena päivänä Sodexon henkilökunta piilotti oppilaiden etsittäväksi neljä munaa, kaksi yläastelaisille ja kaksi lukiolaisille.

- Tosi hauskaa saada tällaista pientä kivaa tekemistä koulupäivään. Vastaavia pieniä tempauksia voisi järjestää useamminkin, kehuu yksi munajahdin voittajista, lukiolainen Roope Nuorala.

- Voittamani lahjakortin aion käyttää lähipäivinä kahviin ja patonkiin, hän myhäilee.

Lisätietoa
Marja Mäenpää, viestintäpäällikkö, marja.maenpaa@sodexo.com