Ruispilvi – Sodexon ravintoloihin Sodexon ikioma luomuruisleipä

8.5.2017

Sodexon ravintoloihin on ilmestynyt uusi luomuruisleipä Ruispilvi. Ruispilvi on varta vasten Sodexoa varten kehitetty pilven muotoinen leipä, joka leivotaan Suomen Savossa, Naarajärvellä. Leipä on Sodexon ikioma, joten sitä saa vain Sodexon ravintoloista.

– Ruisleipä on lounaspöydän hittituote ja suurin osa asiakkaistamme valitsee sen ruuan kumppaniksi, kertoo Senior Strategic Buyer Minna Lehtola.

– Ajatus omalle ruisleivälle lähti siitä, että halusimme tarjota kunnon ruisleipää, joka maistuu aidosti ja juurevasti rukiille. Useiden tuote-ehdotusten ja maisteluraatien ylivoimainen voittaja oli Ruispilvi. Tämän maukkaan leivän vilja on sataprosenttisesti ruista, kertoo Lehtola.

Sodexon ikioma ruispilvi on taidolla ja rakkaudella leivottu aikuiseen makuun. Se on runsaskuituinen ja laktoositon. Se on myös luomua. 

– Pilven mallinen ruisleipämme tuli ensimmäisiin ravintoloihin tarjolle huhtikuun lopulla ja pian sitä saa kaikista Sodexon yrityspuolen ravintoloista. Tervetuloa maistamaan, Lehtola toivottaa.