Sodexon Sirpa Salmi nappasi PRO 2018 -palkinnon

26.1.2018

Sodexon Neste-asiakkuudesta vastaava avainasiakaspäällikkö Sirpa Salmi palkittiin horeca-alan ammattilaisten PRO 2018 -tunnustuksella ravitsemis-/ruokapalvelupäällikkö -sarjassa.

Salmi sai eilen illalla tunnustuksen työstään avainasiakaspäällikkönä, kun horeca-alan ammattilaisista ja Aromi-lehden työntekijöistä koostunut raati julisti PRO 2018 -voittajat. Palkinnon luovutti Continental Foodsin Brand&Training Manager Jutta Kontinen.

- Voitto tuntuu ihan huikealta. Mahtavaa saada tällainen tunnustus omalle työlle, varsinkin kun kilpailijani olivat myös kovia ammattilaisia, Salmi iloitsee voitosta.

Kiitospuheessaan Salmi iloitsi mukavista työkavereistaan ja monipuolisista työmahdollisuuksistaan.

- On mieletön onni, että olen saanut työskennellä erilaisissa paikoissa ja asiakkuuksissa. Työkaverit ovat minulle elämän suola ja heidän kanssaan on hyvä jatkaa eteenpäin.

Salmi aloitti uransa Presidentinlinnassa ja hän on ehtinyt työskennellä Sodexolla muun muassa Ilmarisen ja Stora Enson henkilöstöravintoloiden päällikkönä. Nyt Salmen vastuulla on Neste-asiakkuus ja seitsemän ravintolaa.

- Olemme Sodexolla iloisia Sirpan saamasta tunnustuksesta. On todella hienoa, että meiltä oli kaksi upeaa ehdokasta mukana finaalissa ja olemme ylpeitä sekä Sirpasta että Ammattikeittiön päällikkö -sarjassa ehdolla olleesta Kari Suomaasta, iloitsee Sodexon liiketoimintajohtaja Pia Romu.

PRO-palkinto on vuosittainen tunnustus, joka jaetaan parhaille horeca-ammattilaisille 15 sarjassa. Palkinto jaettiin tänä vuonna 16. kerran. Palkintojen saajia voivat ehdottaa muun muassa työkaverit, yhteistyökumppanit ja esimiehet. Salmea ehdotti hänen esimiehensä, Sodexon aluepäällikkö Marika Ollikainen.

- Sirpa tuntee asiakkaan kuin omat taskunsa ja pyrkii tiimeineen aina parhaimpaan suoritukseen. Ratkaisuiden kauaskantoisia seurauksia hän miettii yhdessä ohjausryhmän ja asiakkaan kanssa. Hänen tehtävänsä on viedä isot muutokset kentälle, motivoida ja perustella. Suunnitelmallisuus ja harkinta ovat Sirpalle luontaisia ominaisuuksia, Ollikainen kiittelee.

Lue aiemmin julkaistu juttu Sirpa Salmesta.

Katso kuvia illan tunnelmista Sodexo Suomen some-kanavissa:

Facebook

Twitter

Sodexon Sirpa Salmi nappasi PRO 2018 -palkinnon