Sodexo sai parhaan arvosanan RobecoSAMin Kestävän kehityksen vuosikirjassa yhdennentoista kerran peräkkäin

14.2.2018

Palkinnolla annetaan tunnustusta yrityksille, jotka yhteiskuntavastuutoimenpiteidensä kautta toimivat edistääkseen YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteutumista vuoteen 2030 mennessä.

Sodexo, maailman johtava elämänlaatua parantavien palveluiden tarjoaja, vahvistaa asemaansa yhtenä maailman kestävimmin toimivista yrityksistä ansaittuaan Gold Class -kunniamaininnan RobecoSAMin vuotuisessa Kestävän kehityksen 2018 vuosikirjassa. Erinomaisen kestävän kehityksen toimintansa ansiosta Sodexo arvioitiin toimialansa parhaaksi yhdennentoista kerran peräkkäin. Sodexon tulos oli 78 %, kun alan keskimääräinen tulos oli 39 %.

RobecoSAM -palkinto

Tämä tunnustus kuvastaa Sodexon sitoumusta YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin, joihin yrityksen Better Tomorrow 2025 -yhteiskuntavastuuohjelma nojaa. Better Tomorrow 2025 koostuu yhdeksästä vankasta sitoumuksesta, jotka vahvistavat vastuullisuuden kulttuuria kaikilla Sodexon liiketoiminnan osa-alueilla. Ne korostavat yrityksen tärkeää roolia globaalien haasteiden torjumiseksi toimissa, jotka tähtäävät nälänhädän poistamiseen maailmasta, sukupuolten välisen tasa-arvon lisäämiseen sekä ruoan hävikin vähentämiseen. Jokaisella sitoumuksella on mitattavissa oleva tavoite, jonka ansiosta Sodexo voi jatkuvasti seurata edistystä.

Lisätietoja RobecoSAMin Kestävän kehityksen vuosikirjasta

RobecoSAM, johtava kestävän kehityksen investointeihin erikoistunut varainhallintayritys, julkaisee vuosittain “Kestävän kehityksen vuosikirjan”, joka on maailman kattavin julkaisu yritysten kestävän kehityksen toimista. Yli 3 500 maailman suurimmista yrityksistä on kutsuttu osallistumaan RobecoSAMin vuotuiseen yritysvastuuarviointiin (Corporate Sustainability Assessment, CSA). Lisätietoja löydät RobecoSAMin Kestävän kehityksen vuosikirjasta.

Päästäksesi lukemaan lehdistötiedotteen täyden version, lataa PDF alta: