Sodexon uusi kiihdytysohjelma vauhdittaa palvelualan kasvuyrityksiä

25.4.2018
 
Nuorille yrityksille on usein haastavaa päästä testaamaan ideaansa käytännössä. Sodexo haluaa vauhdittaa palvelualan kasvuyritysten kehitystä ja lanseeraa uuden kiihdytysohjelman lupaaville tuoreille yrityksille.
 
Kasvuyrityksille suunnattua, SPARX-nimellä kulkevaa ohjelmaa johdetaan Ruotsista käsin. Kolmen kuukauden mittaisen kiihdytysohjelman aikana mukana olevat kasvuyritykset saavat:
 
  • Mentorointia – Alan konkarit opastavat kasvuyrittäjiä tuotteensa kaupallistamisessa.
  • Testausmahdollisuuden – Kasvuyrittäjät pääsevät testaamaan tuotettaan globaalisti ja heillä on mahdollisuus tavoittaa 80 eri maan asukkaita.
  • Kasvua – Yritykset pääsevät osaksi maailmanlaajuista verkostoa ja saavat jalkansa oven väliin tulevaisuuden markkinoilla.

Tavoitteenamme on auttaa kasvuyrityksiä pääsemään nopeasti markkinoille ja ohjata heitä saavuttamaan täyden potentiaalinsa neuvojen ja globaalin verkostomme avulla. Ohjelmamme tarjoaa mahdollisuuden molemminpuoliseen oppimiseen. Yhdessä kasvuyrittäjien kanssa kehitämme palvelualaa eteenpäin, toteaa SPARX-ohjelman vetäjä Magnus Löfsjögård.

Ensimmäinen SPARX-kiihdytysohjelma alkaa 3. syyskuuta 2018 Tukholmassa. Pohjoismaiset kasvuyritykset voivat hakea mukaan osoitteessa www.sparxaccelerator.com.

Lisätiedot:

Magnus Löfsjögård
Puhelin: +46 8 5788 5966

E-mail: magnus.lofsjogard@sodexo.com

Eva Kristensson, Viestintäjohtaja, Sodexo
Puhelin: +46 8 5788 5963
E-mail: eva.kristensson@sodexo.com

 

Sodexo

Sodexo on maailman johtava elämänlaatua parantavien palvelujen tuottaja. Nämä palvelut kohentavat asiakkaidemme tehokkuutta niin yksilön kuin organisaationkin tasolla. Sodexo toimii 80 maassa ja palvelee päivittäin yli 100 miljoonaa asiakasta tarjoamalla ainutlaatuisen yhdistelmän asiakkaan tiloissa toteutettavia palveluja, etuus- ja palkitsemispalveluja sekä henkilökohtaisia ja kotipalveluja.

Sodexon palveluvalikoimassa on yli 100 erilaista palvelua. Niiden sekä 50 vuoden kokemuksemme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia palveluratkaisuja, jotka kattavat muun muassa vastaanotto-, turva-, huolto- ja siivouspalvelut, ravintolapalvelut, -tilat ja -laitteistonhoidon, lounaskortti-, lahjakortti- ja liikennekorttipalvelut työntekijöille sekä kotiavustus- ja aulapalvelut.

Sodexon menestys ja liiketoiminta perustuvat yhtiön itsenäisyyteen, kestävään liiketoimintamalliin ja kykyyn jatkuvasti kehittää henkilöstöään ja huolehtia yhtiön 427 000 työntekijän sitouttamisesta kautta maailman.

Sodexo on Sodexo CAC 40 ja DJSI-indeksin jäsen.

Tunnuslukuja (31.8. 2017)

Sodexo-konserni

20,7 miljardin euron liikevaihto
427 000 työntekijää
19. suurin työnantaja maailmassa
80 toimintamaata
Palvelee 100 miljonaa ihmistä päivittäin
Pörssiarvo 17 miljardia euroa (10.1.2018)

Sodexo Pohjoismaissa

800 miljoonan euron liikevaihto
11 000 työntekijää

www.sodexo.fi