Sodexon yhteiskuntavastuuraportti on julkaistu

3.5.2018

Sodexo Suomen YKV-raportti vuodelta 2017 on julkaistu digitaalisesti. Raporttia pääset lukemaan tästä linkistä tai lataamalla tästä pdf-tiedoston.

Sodexon Better Tomorrow 2025 -yhteiskuntavastuuohjelma on kehitetty 17 yksittäisen YK:n kestävän kehityksen tavoitteen pohjalta ja se sisältää 9 konkreettista ja mitattavissa olevaa tavoitetta. Tavoitteet liittyvät rooliimme työnantajana, paikallisena ja globaalina palveluntarjoajana sekä toimipisteinä, jotka toimivat osana niitä ympäröiviä yhteisöjä.

Haluamme tehdä asiakkaidemme ja työntekijöidemme jokaisesta päivästä hyvän ja parantaa heidän elämänlaatuaan. Yhteiskunnallisen vastuun kantaminen on tärkeää maailmassa, jota muokkaavat ilmaston ja väestörakenteen muutokset, maahanmuutto, taloudellinen epävakaus ja nälänhätä.

Yrityksessämme työskentelee 427 000 ihmistä, jotka palvelevat yli 100 miljoonaa ihmistä ympäri maailman. Globaalina yrityksenä meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus vaikuttaa maailmaa ravistaviin muutoksiin.

Maailmanlaajuisesti Sodexo-konserni on valinnut kolme vaikuttamisen painopistettä: nälänhätä, tasa-arvo sekä jätteiden vähentäminen. Suomessa edistämme tasa-arvoa muun muassa tarjoamalla töitä pakolaisille, turvapaikanhakijolle sekä erityistä tukea vaativille. Osallistumme aktiivisesti WasteLESS Week -kampanjaan ja olemme panostaneet esimerkiksi muovien kierrätykseen. Lahjoitamme hävikkiruokaa myös hyväntekeväisyyteen.

Näistä kaikista toimista voit lukea lisää yhteiskuntavastuuraportistamme.