Euroopan unionin tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018

24.5.2018

Sodexolla on työstetty viime vuodesta lähtien Euroopan unionin uuden tietosuoja-asetuksen eli GDPR:n vaatimia muutoksia. Toukokuun 25. päivä voimaan astuvalla asetuksella parannetaan henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn turvallisuutta sekä yhdenmukaistetaan tietosuojakäytännöt koskemaan kaikkia EU-maita.

Muutos koskee kaikkia organisaatioita, jotka työskentelevät henkilötietojen parissa. Sodexolla huomioidaan asetus konsernin ohjeiden mukaisesti ja olemme varmistaneet, että käsittelemme henkilötietoja luotettavasti ja vastuullisesti, emmekä säilytä tietoja turhaan. Sivustolta löytyvässä tietosuojakäytännössä kuvataan tarkemmin tapoja, joilla Sodexo Oy käsittelee henkilötietoja.

Lisätietoja tietosuojaan liittyvistä käytännöistämme saat laittamalla meille viestiä osoitteeseen: dataprivacy.OSS.fi@sodexo.com