Sodexo tukee syöpäsairaita lapsia

20.8.2018

Sodexo Suomi osallistui kesä-heinäkuussa järjestettyyn Team Rynkeby - God Morgon -hyväntekeväisyyshankkeeseen sponsorin roolissa. Vuosittain järjestettävässä pohjoismaisessa pyöräilytempauksessa ryhmä harrastajapyöräilijöitä polkee Pariisiin ja kerää samalla rahaa syöpää sairastaville lapsille.

Team Rynkeby - God Morgon -tempaus starttasi Suomessa 29. kesäkuuta Helsingissä, josta joukkue matkasi Saksaan Travemündeen. Saksasta yhteensä 1800 pyöräilijää suuntasi kohti Pariisia, jonne he saapuivat 7. heinäkuuta. Osallistujia oli Suomen lisäksi Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Islannista ja Färsaarilta.

Suomalaisten keräämät varat lahjoitetaan lyhentämättöminä syöpäsairaita lapsia ja heidän perheitään tukevalle Sylva Ry:lle sekä lasten syöpätutkimusta tekevälle Aamu Säätiölle. Viime vuonna Team Rynkeby - God Morgon joukkueet keräsivät yhteensä lähes 9 miljoonaa euroa, josta Suomen osuus oli yli 560 000 euroa. Vuonna 2018 kerätyt varat luovutetaan järjestöille Turussa 29. syyskuuta.

Kuluvana kesänä Team Rynkeby -pyöräilijöiden keltamustissa asuissa komeili myös Sodexon logo.

-  Teemme joka vuosi lahjoituksen johonkin hyvätekeväisyyshankkeeseen. Tänä vuonna halusimme tukea syöpäsairaita lapsia. Valitsimme Team Rynkeby - God Morgon -hankkeen, sillä siihen osallistuvat ihmiset ovat todella sitoutuneita ja valmiita panostamaan aikaansa ja energiaansa hyvään tarkoitukseen, Sodexo Suomen toimitusjohtaja Bianca Brink kertoo.

Yhteensä 1200 kilometrin matkan taittavat pyöräilijät ovat harrastajia, jotka aloittavat treenaamisen jo hyvissä ajoin ennen koitosta, jopa vuotta aikaisemmin. Suurimpana motivaattorina on halu auttaa syöpää sairastavia lapsia.

Lue lisää: https://www.team-rynkeby.fi/etusivu.aspx