Sodexon käyttämästä naudanlihasta on 90 % kotimaista

29.1.2019

Uutisissa on noussut esille laiminlyönnit nautojen kohtelussa Puolassa. Sodexo on sitoutunut Better Tomorrow -yhteiskuntavastuuohjelmansa mukaisesti paikallisten tuotteiden käytön edistämiseen ja ympäristönsuojelun kehittämiseen. Merkittävässä asemassa ovat myös ruoan laatu, turvallisuus ja jäljitettävyys, jotka ovat myös tärkeimmät ostamisen kriteerit.

Seuraamme jatkuvasti käyttämiemme tuotteiden eettisyyttä ja alkuperää. Kaksi toimittajistamme on ilmoittanut, että kaikki heidän meille toimittamansa liha on kotimaista. Kolmas toimittajamme tuo pienen osan lihasta ulkomailta, myös Puolasta. Selvityksen mukaan Sodexolle ei kuitenkaan ole tullut lihaa uutisten kohteena olleesta puolalaisesta teurastamosta.

Sodexon Suomessa käyttämästä naudanlihasta jo 90 % on kotimaista. Seuraamme tarkoin Puolan tilannetta ja ryhdymme tarvittaessa nopeisiin toimenpiteisiin, jotta voimme varmistaa, että kaikki Sodexossa tarjoiltava naudanliha täyttää jatkossakin laatuvaatimuksemme.

Lisätietoja:

Mira Perander
Brändi- ja viestintäpäällikkö
p. 050-560 3327
mira.perander@sodexo.com