Yhteiskuntavastuuraporttimme 2018 on nyt luettavissa verkossa

2.4.2019

Olemme keränneet pohjoismaiseen YKV-raporttiimme esimerkkejä vuoden aikana toteutetuista yhteiskuntavastuullisista teoistamme. Voit lukea esimerkiksi turvallisuustyöstämme, saamastamme kolminkertaisesta sertifikaatista ja kestävämmistä hankinnoista.

Pohjoismainen vastuullisuustyömme perustuu Sodexon maailmanlaajuiseen kestävän kehityksen Better Tomorrow 2025 -suunnitelmaan. Se on kehitetty YK:n 17 globaalin kestävän kehityksen tavoitteen mukaisesti ja sisältää yhdeksän konkreettista ja mitattavaa toimenpidettä.

– Kestävä kehitys on tiivis osa kaikkea liiketoimintaamme. Tavoitteenamme on edistää asiakkaidemme ja työntekijöidemme elämänlaatua eri tavoin kantamalla työnantajan vastuuta, kehittämällä palveluja ja auttamalla asiakkaitamme toimimaan vastuullisemmin, sanoo Sodexo Suomen toimitusjohtaja Bianca Brink.

Olemme ylpeitä vastuullisuustyöstämme ja määrätietoisia matkallamme kohti kestävämpää maailmaa. Raportissa esitämme konkreettisia lukuja, mutta myös ajatuksia siitä, miten toimimme keskenämme sekä asiakkaidemme kanssa.

Raportti on luettavissa https://issuu.com/sodexosuomi/docs/sodexo_ykv_2018_fi_issuu.

Yhteiskuntavastuuraportti 2018 -tiedote