Ulf Wretskogista Sodexon Pohjoismaiden yrityspalveluiden toimitusjohtaja

17.4.2019

Sodexo on nimittänyt Ulf Wretskogin Pohjoismaiden yrityspalveluidensa toimitusjohtajaksi. Wretskog aloittaa tehtävässään 15. toukokuuta. 

Wretskog siirtyy Sodexolle teknologiaratkaisuja älyrakennuksiin toimittavan Yanzi Networksin toimitusjohtajan paikalta. Vuodet 2002–2016 hän toimi eri tehtävissä kiinteistöpalveluratkaisuja tarjoavassa Coor Service Managementissa. Mukaan mahtui myös jakso yrityksen Suomen toimitusjohtajana. Kaiken kaikkiaan Wretskogilla on 25 vuoden mittainen kokemus kansainvälisistä johtotehtävistä rakentamisen, kiinteistöjen sekä älyrakennusten aloilta. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri.

– On mahtavaa päästä osaksi Sodexo-tiimiä. Sodexon yrityskulttuuri ja kunnianhimoinen tapa tehdä asioita vetoavat minuun, ja toivon, että voin osaltani edistää yrityksen kasvua. Pohjoismaisten markkinoiden ja globaalien asiakassopimusten yhdistelmä muodostaa haastavan ja jännittävän kokonaisuuden, Wretskog kertoo.

Wretskogin päämääränä on vahvistaa ja laajentaa Sodexon asemaa entisestään Pohjoismaissa. Lisäksi tavoitteena on pitää yhteistyö tiiviinä Sodexon globaalin johdon kanssa ja sen myötä kehittää edelleen kansainvälisiä asiakkuuksia.

– Ulf Wretskog on juuri oikea henkilö viemään Sodexon kasvustrategiaa eteen päin Pohjoismaissa. Hänen johtajaprofiilinsa ja syvä ymmärrys markkinoista nivoutuvat luontevasti yhteen Sodexon palveluvalikoiman ja brändin kanssa. Kaikki osapuolet odottavat alkavaa ajanjaksoa innolla, sanoo Sodexo Suomen toimitusjohtaja Bianca Brink.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Sodexo Suomi
Mira Perander
brändi- ja viestintäjohtaja
+358 (0)50 560 3327
mira.perander@sodexo.com