Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut

Atomitie 5

Sodexo tuo helmikuun pakkasten keskelle 3-5.2.2015 Aasian lämpöä ja vieraanvaraisuutta. Aasia-teeman aikana herkutellaan autenttisilla aasialaisilla mauilla, joille on ominaista puhtaus, raikkaus ja vahvat maut.

Aasia-ruokateema on saanut innoituksesta Koreasta, Vietnamista ja Japanista, joissa kussakin käytetään eri mausteita ja ruoanlaiton tekniikoita. Perinteistä aasialaista ruokakulttuuria edustava vietnamilainen ruoka tulee kolmelta eri alueelta, joista yhdessä on myös vahvasti kiinalaisia vaikutteita. Vietnamilaisella aterialla tarjotaan usein nuudeleita. Korianteri ja chili ovat tärkeitä mausteita.

Tervetuloa!

taputaSodexon palvelukokonaisuus Moment’to tuo ravintolaan uudistuneen ilmeen ja värimaailman sekä virkistäviä ruokavaihtoehtoja päivän jokaiseen hetkeen.

Grilli-piste tarjoaa maukkaita kana-, kala- ja kasvisvaihtoehtoja ja Salad Garden & Soup on entistä monipuolisempi. Simply to go-vitriinistä saa nyt myös itse valmistettuja smoothieita ja jugurtteja.

Aamiaisella tarjoamme Luomu-puuroa.

Lounas viikolle 5

 • Global

  Vihreä härkä curry Green beef curry

  8,50 €

  G M
 • Veggie

  Kasvis Empadas ja mojokastiketta Vegetarian Empadas, Mojo sauce

  8,50 €

  L
 • Grill

  Grillattua porsaan sisäfileetä ja bearnaiskastiketta Grilled pork file and sauce Bearnaice

  9,50 €

  G
 • Salad Garden & Soup

  Kasvis-minestronekeittoa Vegetable minestrone soup

  8,50 €

  M
 • g Gluteeniton
 • m Maidoton
 • l Laktoositon

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Atomitie 5 - Sodexon palvelut

Aspretto

Aspretto-konsepti perustuu tarkasti valikoituihin kahvi- ja teelaatuihin, jotka kaikki on tuotettu ekologisesti ja eettisesti kestävällä tavalla.

Aulapalvelut

Ammattitaitoinen, tehokas ja ystävällinen aulapalvelumme toimii yrityksesi käyntikorttina. Vastaanotamme vieraasi, toimimme apuna askarruttavissa asioissa ja avustamme kiinteistön asioissa.

Kokouspalvelut

Palvelemme sinua kokous- ja tilaisuusjärjestäjänä. Kauttamme saat kokoustilat herkullisine tarjoiluineen.

Moment´to

Moment’to on moderni ravintolakonsepti, joka edustaa joustavuutta ja ruokailun iloa. Ravintolassa on tarjolla monipuolinen valikoima, jonka perusajatus on, että koko päivän on tarjolla jokaiselle jotakin.

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Simply to Go

Täytämme kylmäkaapin, josta työntekijät ja asiakkaat voivat ostaa syötävää, esimerkiksi voileipiä, ruokaisia salaatteja, tuoreista marjoista tehtyjä smoothieita, energiapatukoita ja juomia.

Lähetä meille palautetta